4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

27.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastná ruka domácího trenéra


Branky


15

Plzeňští naposledy vyhráli v Mýtě, kde zvládli velmi těžké utkání 0:1 a pohybují se v klidných vodách oproti soupeři z Karlovarského kraje. Mariánské Lázně se pohybují ve vodách sestupových. Na jaře získali pouze pět bodů a to všechny z domácího prostředí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nakonec efektivnější byli domácí

Hosté z lázní byli více na míči než žlutí, ale gólovka nebyla viděna ani na jedné straně.  První poločas byl plný nepřesností, více pokusů o střelu měli hosté. Branku dali i přesto domácí. Ve 40. minutě se dostali právě plzeňští do protiútoku. Lukáš Roubal dostal míč do vápna od Fleissiga - 1:0. Bohužel první dějství nebylo jinak ničím extra zajímavé. 

Díky střídání v domácím kádru se plzeňští nakonec zastříleli

Do druhého poločasu přišlo na straně domácích oživení, Kalinu nahradil Künstner. Hned v úvodu se do šance dostal Trojanec, nejprve ho vychytal brankář, následnou dorážku zblokoval hostující obránce. V 62. minutě nastoupil Rozboud místo Patrovského a hned si připsal asistenci u branky Matyáše Uzlíka, který se prosadil hlavou po centru - 2:0. Za tři minuty padla branka další. Po ztrátě u půli hřiště se k míči dostal plzeňský kapitán Novák, navedl si míč blíže k bráně. Svou ranou překvapivě nezlomil tyč, míč se odrazil k Dušanu Künstnerovi a tomu už stačilo jen trefit bránu - 3:0. V 90. minutě dostal míč za obranu Uzlík, který se pokusil obstřelit vyběhnutého brankáře Šmejkala. Rozhodčí viděl, že brankář mimo vápno zastavil míč rukou a tak přišla v závěru utkání červená karta. Do branky se postavil kapitán hostů, protože nemohli střídat. Následný přímý kop v podání Rozbouda odrazil brankář na roh. Rohový kop si vzal na starost Künstner, který společně s Karlem Rozboudem zahráli futsalový roh a to byla poslední tečka v tomto utkání - 4:0. 



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Janiš [-] - V. Světlík [-] , M. Uzlík [-] , M. Nový [-] (74. T. Křen [-] ) , L. Roubal [-] (74. M. Paul [-] ) , V. Fleissig [-] , J. Trojanec [-] (74. L. Vacata [-] ) , D. Kalina [-] (46. D. Künstner [-] ) , A. Maršík [-] , P. Krejčí [-] , M. Patrovský [-] (62. K. Rozboud [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Lukáš [-] , D. Samek [-] , J. Prokš [-] - M. Braun [-] , P. Kořistka [-] , M. Kapolka [-] , M. Drahorád [-] , M. Skopový [-] (74. J. Dobřanský [-] ) , D. Pěček [-] - J. Nedbalý [-] (64. L. Hibler [-] )

ŽK: 30. L. Roubal - 70. M. Drahorád . ČK: 90. D. Šmejkal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trska Adam - ŠTÍPEK Zdeněk, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích