1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 17:00

25.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase o poslední místo padla pouze jedna červená karta


Branky


16

Zápas dvou týmů na konci tabulky a zároveň krajské derby. Beroun s patnácti body, Sedlčany pouze o tři více. Oba týmy už mají pouze teoretickou šanci na záchranu, i tak ale ještě není konec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branka a pak beton

Začátek byl veselejší pro hosty. Po chybě sedlčanského obránce se lvi ujali rohového kopu. Neuhlídaný Tomáš Lhotka se dokázal prosadit v 8. minutě - 0:1. Za pět minut mohlo být srovnáno, ale tatranský Krůta nastřelil pouze břevno. Za chvíli dostal míč Hanuš a řítil se ze strany do vápna, po faulu na něj se domácí dožadovali penalty, rozhodčí byl ale proti a kopal se volný přímý kop za vápnem. Faulováný Hanuš z této standardní situace ale trefil pouze zeď a míč se odrazil do zámezí. Z následného rohového kopu Tatran bránu soupeře neohrozil. V 21. minutě se do šance dostal Haas, ten ale poslal míč nad. Za chvíli se mohli domácí konečně radovat z branky. Šebkovi vypadl míč z ruky při výběhu z branky a míč přistál u domácí kopačky, míč letící do brány odhlavičkoval berounský obránce. V tomto dějství měli domácí sice navrch, ale branku prostě nevstřelili. Berounští se až pár momentů k brance Dřevojana nedostali. 

I přes početní nevýhodu měli domácí navrch, to jim ale nestačilo

Do druhého poločasu nastoupil domácí Hrabák místo Repetnýho. Hrabák se ale moc nezpotil, po dvanácti minutách šel do sprch. V souboji s Horelem byl faulován, to by se ale Hrabák nesměl ohnat po soupeři a dle zápisu rozhodčího udeřil Horela do obličeje. Nejenže domácí prohrávali, ale zápas dohrávali v oslabení. I přes početní nevýhodu byli domácí lepší a aktivnější na míč. Červenobílou zeď na svém vlastním vápně zelení ale nedokázali prostřelit. Z brejku se prosadili ale právě berounští. Necelých deset minut před koncem si počkal na centr na zadní tyči Marek Horel - 0:2. Snížit se domácím podařilo, ale až v probíhající první minutě nastavení. Na centr z rohového kopu si naskočil František Hofman, který jedním ze svých prvních doteků vstřelil branku - 1:2.
I přes závěrečný tlak zelených tak zápas dvou týmů bojujících o záchranu skončil 1:2



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
L. Dřevojan [-] - J. Repetný [-] (46. M. Hrabák [-] ) , M. Krůta [-] , Š. Sosnovec [-] (71. M. Sirotek [-] ) , L. Brotánek [-] - O. Novotný [-] , M. Dvořák [-] (71. M. Hašek [-] ) , M. Hanuš [-] , M. Kdolský [-] (63. J. Kouklík [-] ) - M. Habart [-] , P. Haas [-] (87. F. Hofman [-] ) -

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - J. Krůta [-] , T. Lhotka [-] , P. Pipiška [-] (84. D. Poslední [-] ) , J. Krpálek [-] (92. O. Knyazev [-] ) , L. Landa [-] , I. Tapasov [-] (33. D. Tarhaj [-] ) , T. Břížďala [-] , M. Horel [-] , D. Lacina [-] , J. Počta [-]

ŽK: 15. T. Břížďala , 58. M. Horel , 61. P. Šebek , 64. T. Lhotka . ČK: 58. M. Hrabák .
Počet diváků: 227. Rozhodčí: Klátil Michal - ŠTEFAN Michal, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích