6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

24.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí sice nepředvedli nikterak hezký výkon, i přesto si slušně zastříleli


Branky


7. L. Brotánek (vl.) , 29. M. Černý , 44. J. Matas , 60. L. Kramer , 65. M. Černý , 88. L. Titl
14

Za poslední čtyrmi utkání vstřelily Rokycany úctyhodných jednadvacet branek a obdržely pouze čtyři. Naposledy si zastříleli na umělé trávě v Berouně. Sedlčany v posledním utkání zvítězily v domácím utkání s Mariánskými Lázněmi. Tatran je také v boji o udržení a každý bod je pro ně ceněný. Nezapomeňte se podívat k do galerie z utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rokycany šly rychle do vedení

Do utkání vstoupili ofenzivněji domácí. Už v 7. minutě se mohli radovat. Po rohovém kopu se hosté dali totiž vlastní gól - 1:0. Za pět minut byl před hostujícím Glogarem další závar, jeho spoluhráči ale míč dokázali včas odkopnout. Ve 27. minutě se prosadili opět domácí. Po faulu se přímého kopu ujal Michal Černý, který vymetl šibenici na straně brankáře - 2:0. Rokycanští se to snažili hnát rychle dopředu, ale díky netrpělivosti chybovali ve finální fázi. Sedlčany měli nějaké šance, ale v defenzívě byli domácí dostatečně připraveni. Poslední slovo v prvním poločase měli domácí. Po vyražené střele Kramera se objevil u dorážky samotny Jan Matas, který měl úlohu už snadnou - 3:0. Do šaten se šlo tedy za pěkného stavu pro domácí celek. 

Špatný výkon domácích ve druhém poločase

Začátek druhého poločasu se nesl v podobném duchu jako ten první. Ale dominanci na míči a pohyb zlepšili hosté. Branky ale nadále dávali paradoxně domácí. Po výkopu rokycanského brankáře se míč dostal až k vápnu soupeře, kde míč doběhl Lukáš Kramer. Všiml si vyběhnutého brankáře a toho přeloboval - 4:0. Za pět minut dali rokycanští další branku. Odehraný míč od obránce ze Sedlčan se dostal k připravenému Michalu Černému, který z první vyslal svůj projektil za záda Glogara - 5:0. Bůr byl na světě, pro Černého to byla druhá branka v utkání. Rokycany přestaly hrát a na míči byli hlavně hosté ze Sedlčan. Tatran nějaké šance na vstřelení branky měl, ale buď se objevili v ofsajdovém postavení nebo nevyzráli na brankáře Houdka. Celkově druhý poločas nebyl koukatelný, alespoň ty branky padaly. A branka nechyběla ani v závěru utkání. Na centr Vaščáka si naběhl na přední tyč Lukáš Titl, který procpal míč za záda brankáře - 6:0.

 

V dalším kole je čeká těžký soupeř Pod Remízkem v Hořovicích. Tatran přivítá v souboji o udržení Beroun. 



Sestavy


FC Rokycany
D. Houdek [-] - M. Rybař [-] , P. Ženíšek [-] (74. L. Titl [-] ) , L. Kramer [-] , J. Matas [-] , M. Černý [-] (69. D. Holek [-] ) , J. Procházka [-] , J. Laubr [-] (35. J. Vaščák [-] ) , T. Zajíček [-] , T. Glazer [-] (69. F. Stejskal [-] ) , D. Lehký [-] (74. O. Lang [-] )

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - L. Brotánek [-] , Š. Sosnovec [-] (64. J. Kouklík [-] ) , J. Repetný [-] (46. D. Čipera [-] ) , P. Krotil [-] - O. Novotný [-] , M. Dvořák [-] , M. Kdolský [-] , M. Hanuš [-] - P. Haas [-] (60. M. Habart [-] ) , M. Sirotek [-] (46. M. Krůta [-] )

ŽK: 89. F. Stejskal .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Šmat David - TALPÁŠ Petr, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Jan Vild
Tip experta: výhra domácích

Rokycany jsou rozjetý. V posledních kolech se jim daří a Sedlčany porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích