1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

20.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debut Martina Zemana vyšel lépe pro Rokycany


Branky


16

Rokycanští neprožívají lehkou situaci. Od začátku jarní části nezískali ani bod. Všechny čtyři zápasy prohráli o jediný gol i přesto, že ve všech zápasech po minimálně bodu sahali. Mýtští jsou na tom o něco lépe. Před nedávnem jsme Vás informovali o posile, která okusila i slavnou Ligu Mistrů. Mýtští měli minulý víkend volno, Mariánské Lázně zápas odložily, díky nepříznivému počasí. Tento zápas si nenechalo ujít 320 platících fanoušků, někteří ale dorazili především na Martina Zemana, kterého čekal debut v dresu Slavoje. Přečtěte si článek, nezapomeňte si prohlédnout i galerii ze zápasu o kterou se postarala Jana Moulisová z Rokycanského deníku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rokycany hrály po taktické stránce výborně

Za A tým Mýta nestupovali dva debutanti, Leonid Gavrylovskyy a hráč se starty v Lize Mistrů Martin Zeman. První jmenovaný nastoupil na kraji zálohy, zkušenější si stoupl uprostřed hřiště. Rokycany nastoupily do tohoto zápasu s taktikou vyčkávat na hru soupeře. Hosté bránili téměř od poloviny hřiště a drželi se v bloku. Rokycanským to vycházelo, domácí Slavoj není zvyklý hrát do plné obrany. Hosté se tedy soustředili především na defenzívu a vyčkávali na chyby soupeřů, to rokycanským vycházelo především v zimní přípravě. I přes tuto taktiku se do vyloženějších šancí dostávali právě hosté. Několikrát šli sami na brankáře Vilda, ale buď trefili právě strážce brány nebo netrefili bránu. Ve 40. minutě sebral soupeři míč hostující Lehký. Hosté tak mohli do rychlého protiútoku pět proti pěti. Míč do vápna zatáhl z kraje hřiště Kramer, nahrál Davidu Lehkému na hranici vápna, míč si zpracoval a z druhého doteku prostřelil vše co mu stálo v cestě - 0:1. Do konce poločasu už se hosté ani domácí do velké šance nedostali. 

Hosté bojovali nejen s hráči soupeře

Do druhého poločasu nastoupil v rokycanském dresu Kroc místo Rybaře. V domácím dresu šel na hřiště Renza místo Gavrylovskyyho. Do druhého poločasu nastoupili hosté s tím nedostat branku, při nejlepším branku přidat. Na jaře vyhrávali celkem už čtyřikrát, pokaždé ale vedení ztratili a prohráli. Opak se stal pravdou, prvních devět minut druhého poločasu skončili bez branky. Rokycanští vycházeli z bloku i ve druhém poločase. Po devíti minutách domácí ztratili míč u lajny a hosté za deset vteřin vstřelili druhou branku v zápase. Z půlky do vápna zatáhl míč Černý, ten našel na penaltě odskočeného Petra Ženíška - 0:2. Za pět minut viděli diváci další branku! Z půlky vyslal míč k soupeřově vápnu Zajíček, na vápně vyhrál hlavičkový souboj Kroc. Míč se dostal až na hlavu Lukáše Kramera od něhož se míč se štěstím dostal míč až do sítě - 0:3. Takový průběh asi málokdo čekal. Za minutu ale bylo sníženo. Domácí využili jediné chyby soupeře v defenzívu a dokázali snížit díky Martinu Patrovskému - 1:3. Se vstřelenou brankou ožili nejen domácí hráči ale i hlavní rozhodčí. Následovalo několik situací, které nepochopitelně otočil proti hostům. Nejen že několik soubojů rozhodčí otočil, ale jakoby mu do sluchátka napovídal někdo z domácích jaký karty má vykládat. I to hosté přečkali a přidali další branku. Nejen, že při úniku na domácího brankáře zahrál obránce před vápnem rukou, následně byl hráč hostů ve vápně faulován. K pokutovému kopu se postavil Michal Černý, před pár lety oblekáli s brankářem Mýta stejný dres právě v Rokycanech, i přesto stav zápasu rokycanský hráč navýšil - 1:4. V 83. minutě dostal hostující hráč za odkopnutí míče druhou žlutou a šel tak do kabin. V závěru ještě hosté dvarát vystřídali. Rozhodčí dostal míčem do hlavy, to bylo ale vše. Rokycanští tedy zvládli derby a připisují si první cenné body do tabulky v jarní části.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - D. Skopový [-] , M. Růžička [-] (29. M. Buršík [-] ) , J. Hereit [-] , M. Brož [-] (76. M. Lávička [-] ) , O. Pecháček [-] (61. M. Nový [-] ) , M. Patrovský [-] , L. Gavrylovskyy [-] (46. F. Renza [-] ) , M. Zeman [-] , M. Brož [-] , A. Brudna [-]

FC Rokycany
D. Houdek [-] - M. Rybař [-] (46. D. Kroc [-] ) , P. Ženíšek [-] , L. Kramer [-] (90. D. Holek [-] ) , J. Matas [-] , J. Vaščák [-] (81. L. Titl [-] ) , D. Lehký [-] (90. M. Čeliš [-] ) , M. Černý [-] , T. Zajíček [-] , J. Hereit [-] , J. Janota [-]

ŽK: 74. M. Brož , 74. J. Hereit - 26. M. Černý , 37. M. Rybař , 67. D. Lehký , 68. P. Ženíšek . ČK: 83. P. Ženíšek .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Makovička Milan - HOLAKOVSKÁ Tereza, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Matěj Habart
Tip experta: výhra domácích

Derby a Martin Zeman v akci, dle mého 2:1 výhra Mýta.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí se odpoutají od spodních vod ke klidnému středu.

Tip: výhra domácích