Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

18.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V 93. minutě Vám nemohu písknout penaltu, řekl rozhodčí hostům z Rokycan


Branky


16

Do zápasu šli oba týmy s velkými absencemi. Z domácích nepustila do zápasu nemoc Sládka a Kadulu. Roztržené koleno má ze zápasu v Mariánských Lázní David Bálek a na vojenském cvičení je Repa. Hosté se musí obejít bez Černého, který je členem realizačního týmu reprezentace U21 a bez Plzáka, který si odnesl ze zápasu s Přešticemi berle, ulevuje totiž svému kolenu. Mimojiné se Katovice potkaly s rokycanskými fotbalisty celkem čtyřikrát, pokaždé se hrálo Pod Husovými sady v Rokycanech. Dvě výhry Rokycan, jedno vítězství Rokycan až na penalty. Přečtěte si jaké bylo první seznámení rokycanských s Dudák arénou!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát vyhrávali, i přesto se šlo do šaten za nerozhodnutého stavu.

Začátek zápasu byl plných nepřesností na obou stranách. Domácí se to především snažili hrát přes svoje dvě věže na hrotu. Hosté se prezentovali spíše kombinačním fotbalem, ale díky odskokům se jim to moc nedařilo. Z jednoho odrazu se dotkla domácí ruka míče a hosté vybojovali pokutový kop. Pokutového kopu se ujal Petr Ženíšek, který poslal brankáře na druhou stranu než míč - 0:1. Katovičtí se nadále prezentovali svými dlouhými a přesnými nákopy za rokycanskou obranu. Ve 21. minutě vybojovali rohový kop. Na rohový kop si naskočil Michal Požárek a poslal míč do sítě - 1:1. Vyrovnaný stav nezůstal moc dlouho. Ve 27. minutě si naběhl na přední tyč znovu hostující Petr Ženíšek, který procpal míč za domácího brankáře - 1:2. Hosté z Rokycan už se asi viděli v šatně. V poslední minutě letěl dlouhý nákop za rokycanskou obranu na Požárka, který trefil pouze brankáře. Míč se dostal k Vladimíru Uherovi, který míč poslal k zadní tyči a míč zapadl do brány - 2:2. Do šaten se šlo tedy za vyrovnaného stavu 2:2. 

Obrat v zápasu dokonán

Druhý poločas vypadal velmi podobně jako ten první. Po deseti minutách druhého poločasu vybojovali domácí volný přímý kop. Míč se dostal přes Cibulku až k Michalu Požárkovi, který poslal svůj tým do vedení - 3:2. Stav otočen a Dudák aréna ožila. Od té doby se s míčem prezentovali lépe hosté. Domácí se zatáhli a čekali na rychlé brejky pomocí Požárka a Uhera. Některé útoky se jim povedli, ale hostující brankář Houdek byl proti. V poslední minutě letěl míč do vápna domácích, kde byl faulován Matas. Hosté se dožadovali penalty, ale hlavní rozhodčí jim na to řekl: ,,Nemůžete po mně, abych Vám pískl penaltu v 93. minutě přece." Poté byl zápas ukončen. 

Katovičtí tak využili domácího prostředí a i přesto, že dvakrát v zápase prohrávali, dokázali zvítězit. V dalším kole jedou do Berouna. Rokycanští prohráli znovu o jednu branku. První jarní body budou chtít vybojovat v dalším kole proti klatovským fotbalistům. 



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Trenér Přemysl Šroub: V domácím prostředí se nám povedlo opět zvítězit a jsme za to proti velice těžkému soupeři rádi. Měli jsme velké problémy se sestavou a v zápase dvakrát prohrávali. Znovu tedy skvělý obrat. Kluky musim opět pochválit za nasazení a chuť zápas otočit.




Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - T. Hnídek [-] (84. V. Habor [-] ) , P. Kotrba [-] , J. Motl [-] , T. Janoch [-] , R. Květoň [-] , P. Rejšek [-] , K. Cibulka [-] - L. Bálek [-] (89. D. Pavlovič [-] ) - M. Požárek [-] (92. T. Hajdušek [-] ) , V. Uher [-]

FC Rokycany
D. Houdek [-] - M. Rybař [-] (57. M. Čeliš [-] ) , P. Ženíšek [-] , D. Holek [-] , J. Matas [-] , J. Janota [-] (72. J. Laubr [-] ) , J. Vaščák [-] (72. T. Zajíček [-] ) , D. Lehký [-] (76. F. Stejskal [-] ) , J. Procházka [-] , J. Hereit [-] , L. Kramer [-]

ŽK: 75. P. Kotrba , 77. T. Hnídek , 82. J. Motl , 90. V. Uher - 43. M. Rybař , 81. J. Hereit , 83. J. Matas .
Počet diváků: 334. Rozhodčí: Cichra David - KASTL Jan, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Katovičtí jsou doma silný tým a vyhrají i v tomto zápase.

Matěj Rybař

Expert: Lukáš Perina
Tip experta: remíza

Oba týmy předvádí kvalitní výkony v dosavadní sezóně a z mého pohledu by tomuto zápasu slušela remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích