Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 16:00

16.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín nedopustil zaváhání


12

Na úvod jara zavítal plzeňský Petřín na umělý trávník Hvězdy Cheb. Na podzim bral všechny 3 body Petřín, když zvítězil nejtěsnějším možným způsobem a to 2:1. Cheb se prezentuje nehezkou statistikou a to, že vstřelil nejméně branek v soutěži. Jak vypadal tento zápas si přečtěte v článku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

První poločas se Petřín prezentoval pohlednou hrou s míčem na noze. Hosté se nemohli dostat do velké gólovky, domácí dobře bránili a snažili se pouštět do rychlých protiútoků. Plzeňanům se nedařilo najít chybu ani mezeru v obraně domácích. Přece jen umělá tráva v Chebu není pro žádného soupeře lehký oříšek. Ve 24. minutě dostal domácí hráč žlutou kartu Martin Beneš. Neznamenalo by to asi nic podstatného. Kdyby se hosté nedostali ve 44. minutě do jednoho ze svých protiútoků, který zastavil až právě Martin Beneš. Bohužel pro sebe, i svůj tým, zastavil akci hostů faulem za který byl odměněn další žlutou kartou. Do šatny se tedy dostal o minutu dříve než jeho spoluhráči. I přesto se šlo do šaten za stavu 0:0.

Kanonáda započala

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. Po rychlém útoku se dostal míč pravé strany na zadní tyč, kde byl připraven Petr Zajíček, který se nemýlil a rozvlnil síť za domácím brankářem - 0:1. Za sedm minut se radoval hostující tým podruhé. Branku vstřelil teď už dvougólový Petr Zajíček, který si počkal u zadní tyče na vysoký centr - 0:2. Za dvě minuty se hosté radovali znovu. Míč si vzal u strídaček Michal Provod, který se dostal svou nebojácností až do soupeřova vápna a procpal míč do branky - 0:3. Další branku přidal Aleš Demeter, ten se dostal za záda chebské obrany a ocitl se v tváří v tvář s brankářem, kterého překonal a už to bylo o 4 branky - 0:4. Už to vypadalo, že gólové hody skončili a zápas skončí rozdílem čtyř branek. V 90. minutě po dlouhém nákopu od hostujícího brankáře prodloužil míč plzeňský Demeter a za obranu si naběhl Lukáš Kotěšovec. Míč procpal na dvakrát, ale úspěšně do brány - 5:0.



Sestavy


FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Anděl [-] , T. Bauer [-] , J. Netrval [-] , V. Janda [-] (65. L. Kompit [-] ) , Z. Sláma [-] , M. Beneš [-] , P. Znak [-] (65. F. Kompit [-] ) , J. Hucl [-] , D. Kubinec [-] (83. J. Klepáček [-] ) , L. Plíhal [-] (77. M. Pilař [-] )

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - L. Zoubek [-] , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , P. Zajíček [-] (83. L. Gavrylovskyy [-] ) , M. Trojovský [-] (77. D. Voves [-] ) , P. Bednář [-] (77. D. Heller [-] ) , M. Provod [-] , V. Lisý [-] , A. Demeter [-] (83. L. Kotěšovec [-] ) , K. Bílik [-] (69. J. Šulc [-] )

ŽK: 24. M. Beneš , 39. V. Janda , 90. T. Bauer . ČK: 44. M. Beneš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Doubek Tomáš - MÍČ Vojtěch, FLADE Jens.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Matěj Rybař

Expert: Dušan Künstner
Tip experta: remíza

Tipuju ubojovana remízu, která bude pro Petřín ztrátou, přičemž pro Cheb je každý bod zlatý v boji o záchranu.

Tip: výhra hostů