Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2022 17:00

2.kolo, UFoL Praha, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loňský mistr otočil zápas s VŠE a nakonec jasně zvítězil


Branky


2

Po prvním kole měly oba celky po třech bodech a vítěz tohoto utkání se mohl těšit na vstupenku do podzimního play-off. Tu nakonec využila Univerzita Karlova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první šli ale ve 2. minutě do vedení hráči VŠE, a to zásluhou Vlčka. Ale nejenom že jim vedení vydrželo pouhé čtyři minuty, ale do poločasu obdrželi druhou branku a bylo po zápase. O obě branky Karlovky se v prvním poločase postaral Míka.

 

Ve druhém dějství si zkušení hráči z Karlovy Univerzity vedení hlídali. Ke konci zápasu se pak do hry dostal místo Vampoly Rotbauer, který navíc zvášil vedení Karlovky v tomto utkání na konečných 1:4 a mohl se svými spoluhráči po konečném hvizdu slavit postup do dalších bojů ještě dříve, než odehráli poslední skupinový zápas.

 

Hodnocení Michala Maška (UK):

 

Hodnocení Vladimíra Vlčka (VŠE):



Ohlasy k zápasu


Vysoká škola ekonomická v Praze
Jiří Kotáb: Myslím, že celkově ač počasí nepřálo, tak bylo k vidění utkání nadprůměrné kvality. Z našeho pohledu jsme odehráli zápas blbec. V prvním poločase jsme obhájce vítězství v celé soutěži tým UK překvapili a přehrávali ho. Bohužel pro nás jsme neproměnili vyložené šance. Inkasovaný gól ve 44. minutě rozhodl. Ve druhé půli už soupeř těžil z náskoku, vyrážel do nebezpečných brejků a my už jsme měli málo příležitostí na obrat. Ke konci nám už docházely síly a tým UK zápas zkušen dohrál, když v závěru přidal dvě branky.




Sestavy


Vysoká škola ekonomická v Praze
J. Žežulka [-] - O. Růžička [-] , O. Žežulka [-] , I. Begic [-] , P. Jirsa [-] - M. Sklenička [-] , V. Vlček [-] , D. Juriga [-] , T. Thanh [-] - L. Lovás [-] , M. Blažek [-] -

Univerzita Karlova v Praze
P. Mareš [-] - D. Ludvíček [-] , M. Kubů [-] , J. Kozojed [-] , L. Březina [-] - O. Soukup [-] , M. Štědrý [-] , M. Mašek [-] - J. Vampola [-] (75. N. Rotbauer [-] ) , V. Míka [-] (46. Š. Masár [-] ) , K. Janko [-]

Místo: FTVS UK. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jakub Kokštejn
Tip experta: výhra hostů

Utkání o první místo ve skupině. Věřím svému týmu, který obhajuje primát z loňského roku, takže výhra UK.