0:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2022 19:00

3.kolo, UFoL Praha, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

AAU ani jednou neskórovala, VŠE jde do play-off


1

Ekonomové si poradili s výběrem světových fotbalistů Anglo-Americké Univerzity v Praze šestigólovým rozdílem a postupují po zásluze do podzimních bojů o umístění v celkové soutěži. Nováček v soutěži svůj první ročník zakončil bez vstřelené branky a s hrozivým skóre obdržených branek k tomu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



Vysoká škola ekonomická v Praze
Jiří Kotáb, trenér: V zápase jsme prodali lepší kvalitu a zkušenost z předchozího ročníku soutěže. Myslím, že tým AAU doplatil na to, že je nováček soutěže, jelikož se domnívám, že má ve svém týmu dobré individuality, ale tým se musí sehrát a musí si to tzv. sednout. Od začátku zápasu se hrál poměrně vyrovnaný duel. Sice jsme se ujali vedení v úvodu utkání, ale soupeř nás trápil pevnou obranou a několika výpady, které neproměnil. Po třiceti minutách jsme se třikrát prosadili a o osudu utkání bylo definitivně rozhodnuto. Ve druhém poločasu jsme přidali další dvě branky. Jako trenér jsem spokojený. Chtěl bych klukům poděkovat za předvedené výkony ve skupině a těšíme se na podzimní vyřazovací boje v Univerzitní Fotbalové lize.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů