Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2022 13:45

1.kolo, UFoL Praha, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pražské derby nabídlo střeleckou podívanou až ve druhém poločase


Branky


2

VŠCHT inkasovala hned po rozehrávce a tak po celý první poločas tahala za kratší konec. Po vystřídání VŠE a postupném ubývání sil domácího mužstva, se ekonomové rozstříleli a nadělili svému soupeři kanára.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v první minutě

Na první branku se nečekalo dlouho. Prakticky témeř po rozehrávce se do šance dostala VŠE - Sklenička vybídl Pavla Jirsu a ten otevřel bloček rozhodčího poprvé.

 

Zbytek poločasu byl vcelku vyrovnaný s mírnou převahou hostů. Ani jedna ze škol však nedokázala své šance proměnit a kromě brzkého střídání v týmu VŠCHT, kdy Řejhu vystřídal Tichý, se o poločasové pauze rozešly oba celky na týmové porady za stavu 0:1.

 

Rozhodli střídající hráči a horší kondička

Do druhého poločasu naskočilo hned pět čerstvých hráčů VŠE a ubývajícím čase byla kondiční převaha znát. Střídající hráči se navíc postarali o další branky, kterých za druhý poločas bylo nakonec pět.

 

V 65. minutě se po přihrávce střídajícího Sýkory prosadil jeho poločasový kolega ze střídačky, Kristián Marcinčák. O deset minut později zvyšoval na rozdíl tří branek Vladimír Vlček, kterého k zakončení pobídl Jirsa.

 

Než se hráči z chemičky oklepaly, přišla hororová pětiminutovka, ve které se postupně prosadili Ondřej Sýkora (asistence Lovás), Vladimír Vlček (asistence Marcinčák) a poslední hřebířek na rakvičku zarazil Tung Duong Thanh, jemuž zaznamenal druhou přihrávku v utkání a třetí kanadský bod Sýkora.

 

Pozápasový rozhovor s Adamem Horákem (VŠCHT):

 

Pozápasový rozhovor s Lukášem Lovásem (VŠE):



Ohlasy k zápasu



Vysoká škola ekonomická v Praze
Jiří Kotáb: Hráli jsme s dobrým soupeřem, který přes naši herní převahu držel přijatelný výsledek do 60. minuty, poté se projevil širší kádr i herní kvalita.



Sestavy


Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
V. Jeřábek [-] - D. Řejha [-] (22. J. Tichý [-] ) , F. Stankuš [-] , A. Horák [-] , P. Šimek [-] , T. Laba [-] , M. Blažek [-] (46. M. Eret [-] ) , T. Bouček [-] , J. Sýs [-] , D. Soupír [-] , D. Tetour [-]

Vysoká škola ekonomická v Praze
V. Němčanský [-] - R. Jadrníček [-] (46. M. Blažek [-] ) , P. Hochman [-] (46. K. Marcinčák [-] ) , P. Jirsa [-] , T. Thanh [-] , A. Valášek [-] (46. O. Sýkora [-] ) , D. Mucha [-] , M. Sklenička [-] , L. Lovás [-] , M. Filip [-] (46. V. Vlček [-] ) , O. Kadla [-] (46. O. Růžička [-] )

Místo: UMT SK Střešovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Bude se opakovat zápas z loňského ročníku UFoL. Tentokrát očekávám vyrovnanější výsledek, ale zápas skončí vítězstvím VŠE s konečným skóre 1:3

Tip: remíza

VŠCHT se minulý ročník nevydařil. Jistě posílil a hned první utkání pro tuto školu bude důležité. Tipuji tentokrát remízu a domácí budou hooodně bránit.