Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Lužkovice popravil v souboji s Loukami hattrickem David Dlouhý


Branky


10

Lužkovice přivítaly na svém hřišti mužstvo z Louk a byly v tomto utkání favoritem. Hosté ale domácí celek zaskočili v prvním dějství dvěmi trefami. Ve druhém poločasu zkompletoval David Dlouhý hattrick a připravil Lužkovicím nečekanou prohru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili dvě branky

Komentář trenéra FK Lužkovice Petra Poláška: Úvod v duelu s Loukami byl z naší strany dobrý i přes inkasovanou branku jsme rychle odpověděli kanonýrem Kolaříkem. Pak jsme z ničeho nic přestali bojovat,byli všude pozdě a kazili spoustu přihrávek. V kabině jsme si něco řekli a druhá půle už měla parametry. Bohužel nám to nepadá a tím pádem nejsme schopni se odrazit od psychického dna. Je to ubíjící se. V utkání jsme doplatili na mizernou koncovku a tři body si tak odvážejí hosté do Louk.

 

Hosté přidali další branku

Z webu SK Louky:

Po sérii porážek a špatných jarních výkonech jsme si chtěli vylepšit pověst a k zápasu jsme tak i přistoupili. Přestože nám stále chybí 6 hráčů základní sestavy z podzimu, tak dnes to nebylo příliš znát. Hráči nešetřili krokem a takřka do puntíku plnili taktické pokyny. Na hřišti pak hlavně starší hráči přidali potřebný klid v pasážích, kdy nás domácí výrazněji přehrávali. K tomu přidal excelentní výkon David Dlouhý v útoku a Filip Vrzala v bráně, který poprvé chytal za A tým.
Co se týče samotného průběhu, tak jsme sice domácí zaskočili úvodním gólem, ale tuto výhodu jsme velmi rychle ztratili, když o 5 minut později jsme dali prostor nejlepšímu střelci soutěže a ten se nemýlí. Domácí povzbuzení gólem začali diktovat tempo utkání. My jsme byli pozorní a snažili se hrozit z rychlých brejků. To se nám povedlo v 33. minutě čímž jsme de facto ukončili tlak domácích v první půli.
Do druhé půle jsme šli s vědomím, že domácí určitě ještě více přitlačí, ale jejich obrana pro nás byla celkem prostupná a tak jsme chtěli co nejdříve udeřit z nějakého brejku. To se nám bohužel nepodařilo, přestože příležitosti na to byly. Museli jsme tak odolávat útočným akcím domácích, kdy zlobila hlavně dvojice Kolařík-Kovář. Někdy jsme odvrátili šanci domácích se štěstím, někdy díky výbornému gólmanovi ale hlavně jsme hráli obětavě. Za to jsme byli odměněni v  78 minutě, kdy se konečně povedl rychlý protiútok a David Dlouhý po pěkné akci završil hattrick. Domácí se sice ještě snažili, ale skóre se již nezměnilo i přes šance na obou stranách.  



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - P. Novák [-] (56. D. Šarman [-] ) , J. Novotný [-] , F. Kolařík [-] , M. Paták [-] , Z. Marčík [-] , D. Glowacki [-] (56. L. Malota [-] ) , J. Kovář [-] , T. Mičola [-] , M. Čala [-] , T. Krejčí [-]

SK Louky
F. Vrzala [-] - P. Janča [-] , D. Dlouhý [-] (87. Š. Hercik [-] ) , V. Svozil [-] , J. Landt [-] , T. Burša [-] (81. T. Nezval [-] ) , A. Tomčal [-] (50. J. Borovec [-] ) , J. Kadlík [-] , M. Pavelka [-] , R. Mikač [-] , R. Kadlík [-]

ŽK: 90. D. Šarman - 53. P. Janča , 85. J. Borovec .
Hráči zápasu: F. Kolařík - F. Vrzala , D. Dlouhý .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: TUREČEK Tomáš - KŘIŽKA Filip, KŘÍŽ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Hába
Tip experta: výhra domácích

Lužkovice budou bodovat naplno

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku