4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová si užila postupové oslavy. Odnesly to Tečovice


Branky


66. T. Haloda , 70. M. Čihánek , 76. J. Chludil (p.) , 88. T. Haloda
10

Tečovický Bivoj zavítal na půdu lídra tabulky z Mladcové. Hosté v prvním dějstvím drželi s domácím týmem ještě krok. Ve druhém poločasu ale předvedli domácí hráči střelecký koncert a hosty vyprovodili čtyřmi trefami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Hodnocení vedoucího týmu FK Mladcová Zdeňka Hrnčiříka: V první půli šlo vidět, že oběma mužstvům již o nic nejde. Hrálo se v pohodovém tempu bez vážnějších brankových příležitostí. V poločase jsme vystřídali hned tři hráče, což bylo v plánu již před utkáním. Ve druhé půli pokračoval bezstarostný fotbal s tím rozdílem, že jsme si začali vytvářet šance. První dvě branky jsme vstřelili po akcích na levé straně, třetí jsme přidali z penalty a závěrečný gól vstřelil Haloda po samostatném úniku. Parádním výsledkem jsme se naladili na pozápasové oslavy.

Domácí předvedli brankostroj

 facebook Tečovic:

Hned po začátku utkání promarnili domácí šanci po chybě stoperů Bivoje, pak hostující Vopatřil po pomalé nahrávce domácích zpět byl před Kupkou pozdě a centr Tomáše Řiháčka na Aleše Ondíka byl dlouhý. Domácí Vyvlečka kopal trestný kop, centrovaný míč od postranní lajny odvrátil Piňos do rohu. Vopatřil pak v dobré pozici na oblouku pokutového území domácích ztratil míč a po domácím brejku boxoval před Chludilem Jokl míč do bezpečí a byl faulován. Nedlouho poté po dlouhém autu domácích musel Jokl opět před Chludilem zasáhnout. Hosté měli ještě příležitost po dvou dobrých střelách Vopatřila z hranice pokutového území, které ale obě poslal Kupkovi do koše. Domácí Čihánek poté předal Blažkovi, jeho střelu však Jokl zneškodnil. Chludilovi na oblouku u PU hostí odskočil míč a gólman hostí si poradil a když Fabík trefil pouze boční síť branky Bivoje, odcházelo se do kabin bez vstřelené branky.

Zkraje druhého poločasu po nahrávce Halody vyzkoušel Jokla Čihánek, centr z trestného kopu Halody proletěl nikým nekontaktován do autu těsně vedle tyče a Hájek střílel z hranice PU po zemi těsně vedle. Hostující Vopatřil poslal trestný kop přes zeď i nad domácí branku a když si Holman zasekl míč uvnitř pokutového území trefil šajtlí těsně vedle horního rohu domácí branky. Pak přišly brankové chvíle domácích. Nejprve Chludil postupoval z levé strany, dal pod sebe Halodovi, který i přes teč Jokla trefil po zemi na 1:0. Pak Korvas vyslal kolmicí Hájka a z jeho centru Čihánek zvýšil stav na 2:0 a po přísné penaltě odpískané „novým hlavním rozhodčím“ (v minulosti i bývalým hráčem Mladcové) zvýšil na 3:0 Chludil. Závěr se odehrával již plně v režii favorita, hostujícímu Lukáši Řiháčkovi se po došlápnutí soupeře obnovilo zranění v místě zlomeného prstu na pravé noze a musel střídat. Tři minuty před koncem se prosadil znovu Haloda, když jeho první pokus ještě Jokl zmařil, ale napodruhé už trefil a upravil konečný stav na 4:0.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, činovník: Po skončení utkání byl již jasnému vítězi této skupiny I.B třídy předán pohár pro vítěze a postupujícího do I.A třídy. Pohár předal předseda KFS Zlín PhDr. František Hubáček a předseda STK KFS Zlín ing. Stanislav Travenec. Blahopřejeme tedy mladcovským k zasloužilému vítězství a do účinkování ve vyšší třídě přejeme mnoho sportovních úspěchů.



Sestavy


FK Mladcová
P. Kupka [-] - M. Hoza [-] (46. Š. Chludil [-] ) , M. Čihánek [-] , D. Kahaja [-] , F. Hájek [-] , O. Blažek [-] (46. M. Kočica [-] ) , J. Chludil [-] , P. Jankovič [-] , V. Fabík [-] (63. V. Korvas [-] ) , M. Vyvlečka [-] (46. T. Haloda [-] ) , M. Lipoti [-] (77. J. Zapletal [-] )

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - L. Řiháček [-] (81. T. Gregůrek [-] ) , T. Plachý [-] , D. Vrága [-] , A. Hrnčiřík [-] - D. Holman [-] , E. Piňos [-] , A. Ondík [-] (71. M. Brunclík [-] ) , J. Vopatřil [-] , T. Řiháček [-] - F. Ondík [-]

ŽK: 52. D. Holman .
Hráči zápasu: J. Chludil , T. Haloda - E. Piňos .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BRŠLICA Pavel - KORCH Jan, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Hába
Tip experta: remíza

Utkání skončí smírně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku