2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 15:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí otočilo duel s Týnem a dál touží po druhém místu


Branky


8

V pikantním souboji 23. kola III. třídy se sice v Lipí dostal Týn do brzkého vedení, zbytek duelu ale patřil domácímu favoritovi. Domácí zásluhou Svobodného a ex-týnského Holinky otočili stav na 2:1 a díky tříbodovému zisku se dál drží za druhou Kamennou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou B
Vlastimil Švík (hráč): Do Lipí jsme přijeli v nabité sestavě, sebevědomí a odhodlaní ukázat domácím na místním Camp Nou, jak se hraje fotbal ve třetí třídě. Soupeř naši výzvu akceptoval a od začátku se hrál pohledný fotbal, plný rychlých kombinací, které si nestranný fanoušek musel užívat. Ano, takhle nějak bychom si zápas představovali. Ale pojďme se vrátit do reality. Do Lipí jsme přijeli hlavně neprohrát. Domácím chybělo asi 6 hráčů základní sestavy a podle toho celé utkání vypadalo. Celý zápas se hrál spíše v duchu bojových umění, kdy souboj střídal souboj, rozhodčí Krčín nad fauly jen krčil rameny a pokud už nějaký žlutý odpískal, vyřešil ho důraznou domluvou aneb ještě jednou uděláš něco podobného, tak ti zase domluvím! Pokud si fanoušci ze sledování zápasu nevypíchli oči, mohli by vypíchnout 3 momenty. První, kdy jsme u pravé lajny hezky zakombinovali, Serža nádherným balonem našel Joxu a ten hlavičkou snad z půlky hřiště překvapil domácího gólmana, pro kterého by to byl první zákrok v zápase. Ve druhé půli se potom zrodily další dva momenty. Jeden, kdy hostující obrana nezvládla rozehru, domácí nepříjemným presingem získali balón a v samostatném nájezdu dva sami na gólmana vyrovnali na 1:1. A poslední moment, poslední minuta, poslední gól. Matador Jirka gumovka, kterého jsme celý zápas hlídali jako pes boudu, zůstal úplně osamocený na zadní tyči při rohovém kopu a střelou, respektive tečí ala poslední samuraj, rozhodl tento vyrovnaný souboj. Pro nás neskutečná smůla, pro domácí neskutečné štěstí. Tak to ve sportu bývá. Ale nehroutíme se. Na tréninku potrénujeme házení autů, kombinaci v trojúhelníku a v sobotu se vrátíme proti Lišovu silnější.



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - J. Mojžíš [-] , O. Kaše [-] , T. Dychtl [-] , M. Svoboda [-] , D. Vondroušek [-] , J. Svobodný [-] , J. Holinka [-] , Š. Svoboda [-] , P. Boháč [-] , L. Kruťko [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - V. Nesvačil [-] , S. Melnykovskyi [-] , V. Švík [-] , O. Lukeš [-] , J. Novák [-] , J. Mezera [-] , L. Ponec [-] , M. Tomka [-] , R. Ille [-] , J. Brom [-]

ŽK: 56. M. Svoboda , 72. J. Holinka - 75. O. Lukeš , 81. S. Melnykovskyi .
Hráči zápasu: J. Mojžíš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - KAMLACH Bronislav (N), BROM Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů