3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Častrov vzdoroval céčku Třeště jen poločas, poté odpadl


Branky


0

C tým Třeště potvrdil v domácím prostředí roli velkého favorita, když přehrál fotbalisty Častrova. Vítězství se však nerodilo lehce. Hosté dokázali s domácím mančaftem téměř šedesát minut držet krok. Poté se však zkušení hráči domácích třikrát gólově prosadili, takže Častrov odjel domů bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas mnoho vzruchu nepřinesl. Třešť působila sice fotbalovějším dojmem, gólově se však za celý první poločas nedokázala prosadit. Hosté v prvním dějství pozorně bránila, a tak se šlo do kabin za bezbrankvoého stavu.

 

Po přestávce se konečně domácí favorit dočkal i branek. Nejprve poslal Třešť do vedení v 57. minutě Zbyněk Růžička, pár minut poté zvyšoval na dvoubrankový rozdíl kanonýr Zdeněk Vašek. Vítězství favorizované Třeště pečetil v 82. minutě Roman Krch. Domácí tak po zlepšeném výkonu ve druhé půli dokráčeli k vítězství. Stejně jako před týdnem v Plačkově i tentokrát třeštský brankář Jindřich udržel čisté konto. Třešť C tak má po druhém kole na kontě plný počet bodů a momentálně se vyhřívá na čele tabulky.



Sestavy


TJ Slavoj Třešť C
J. Jindřich [-] - R. Bartůšek [-] (46. L. Rod [-] ) , Z. Vašek [-] (69. P. Jelínek [-] ) , R. Krch [-] , L. Mikeš [-] , M. Hochman [-] (46. M. Kozák [-] ) , Z. Růžička [-] , J. Nechvátal [-] (46. L. Veselý [-] ) , J. Janák [-] , M. Maryška [-] , S. Bartůšek [-]

TJ Sokol Častrov
J. Olt [-] - V. Joudl [-] (69. J. Másilko [-] ) , J. Pomikáček [-] , V. Bečka [-] , M. Fojt [-] , L. Lapka [-] , P. Lapka [-] , J. Fuxa [-] , M. Votruba [-] , M. Marek [-] , J. Houška [-] (79. P. Marek [-] )

ŽK: 76. M. Maryška .
Hráči zápasu: Z. Růžička , R. Krch .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 45. Rozhodčí: LYSÝ Tomáš - NOVÁK Jaroslav (N), KNĚŽÍNEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.