Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Outsider z Žirova držel s rezervou Obrataně krok jen do poločasu, poté odpadl


Branky


0

Otloukánek IV. třídy, mužstvo Žirova B, utržilo v rámci 4. kola další těžký direkt. Tentokrát si dojelo pro gólovou nadílku do Obrataně. V první půli se však o jednoznačný zápas nejednalo, Žirovští se dostali do vedení a až do poslední minuty první chvíle ho drželi. Gól do šatny však obrataňské nakopl, po přestávce na svého soupeře vlétli a během tří minut vstřelili tři góly. Hosté poté rezignovali a odvezli si z Obrataně šestigólový výprask.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačnému výsledku utkání prvních 30 minut vůbec neodpovídalo. Během několika sekund šli hosté do vedení, když zkusil nečekaně štěstí Jaroslav Kubát a střela se ujala perfektně. Domácí byli naprosto opařeni a hru kontrolovali hosté. Po půl hodině hry však domácí začali přebírat hru do svých rukou a po několika spálených tutovkách se těsně před půlí prosadil Petr Kudrnáč.

 

Po poločase se hra už odehrávala především na půli hostí, kteří již nebyli rovnocenným soupeřem a Obrataň přidala dalších pět branek. Zlomový okamžik zápasu přišel mezi 47. - 50. minutou, kdy se domácí do žirovské sítě trefili třikrát a učinili tím rozhodující krok ke svému nakonec jasnému vítězství, které poté ještě potvrdili slepenými góly Plášila a Horského. I přes první půl hodinu tak domácí vyhráli zcela přesvědčivě 6:1 a zaznamenali tak první výhru v této sezóně.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň B
trenér Obrataně "B": Hrozně dlouho nám trvalo, než jsme se dokázali prosadit. Naštěstí první gól soupeře zlomil a pak už jsme jasně dominovali.

TJ Střepina Žirov B
trenér Žirova "B": Dali jsme velmi překvapivý první gól, ale to bylo z naší strany bohužel vše. Příště se budeme muset podstatně zlepšit.



Sestavy


SK Obrataň B
M. Bezděk [-] - J. Zíka [-] (67. P. Podsklan [-] ) , T. Lhotský [-] , R. Flígr [-] (62. Z. Horský [-] ) , M. Vlach [-] , L. Polanecký [-] , R. Buchar [-] (58. M. Plášil [-] ) , M. Vesecký [-] , O. Pražák [-] , M. Buček [-] , P. Kudrnáč [-] (58. D. Kudrnáč [-] )

TJ Střepina Žirov B
M. Daněk [-] - P. Bratrů [-] , Z. Červený [-] - J. Nacházel [-] , P. Jonáš [-] - J. Bína [-] , V. Jonáš [-] , M. Horký [-] , P. Rous [-] , M. Staněk [-] , J. Kubát [-] (24. P. Novotný [-] )

ŽK: 65. M. Vesecký , 65. J. Zíka - 70. J. Bína .
Hráči zápasu: J. Kubát .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 40. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - KUBERA Josef (N), BARTÁSEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.