3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Obrataně nad Červenou Řečicí režíroval Daniel Kudrnáč


Branky


0

Obrataň, čtvrtý tým uplynulé sezóny Poutník ligy, přivítala na svém hřišti Červenou Řečice, která musela o setrvání v soutěži i pro tuto sezónu bojovat do posledních kol. Domácí tým v tomto zápase potvrdil roli favorita, brankář Jakub Kalina za svá záda míč nepustil, naopak obrataňský útočník Daniel Kudrnáč měl gólový apetit, když dvěmi brankami zajistil domácím tříbodový vstup do soutěžního ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrataň dvěma góly v první půli nakročila k vítězství

Domácí předváděli od začátku lepší hru a zvyšovali tlak na soupeře. Odměnou jim byla první vstřelená branka již ve 14. minutě, když se po rychlém protiútoku prosadil Daniel Kudrnáč. Po úvodním gólu se hra vyrovnala, přesto hosté hrozili pouze z rychlých brejků. V závěru prvního poločasu se po přesném centru prosadil hlavou domácí kapitán Lukáš Vlach a tento gól zřejmě rozhodl celý zápas.

Razítko na výhru Obrataně dal Daniel Kudrnáč

I ve druhé půli byli lepší domácí hráči Obrataně, neviužili však několika brankových příležitostí, až v závěru zápasu se opět prosadil Daniel Kudrnáč a stanovil tak skóre na konečných 3:0 pro Obrataň. První zápas sezóny tak vyzněl jednoznačně pro domácí, kteří i přes absenci mnoha hráčů předvedli solidní výkon a připsali si do tabulky první tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
trenér Obrataně: Kluci předvedli pěkný výkon. Tradičně jsme nevyužili několika dalších šancí, ale naštěstí to stačilo. Bohužel jsme v přípravě neodehráli moc zápasů, proto doufám, že se postupem sezóny budeme ještě zlepšovat

TJ Tatran Červená Řečice
trenér Červené Řečice: Obrataň dnes byla nad naše síly. Myslím, že jsme nehráli špatně, bohužel domácí využili své příležitosti a asi po právu vyhráli. Příští kolo nás čeká další těžký soupeř, přesto chceme už naplno bodovat.



Sestavy


SK Obrataň
J. Kalina [-] - L. Polanecký [-] , F. Vilímek [-] (89. J. Fical [-] ) , M. Vlach [-] , R. Flígr [-] , M. Pučálek [-] , L. Vlach [-] , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] , R. Buchar [-] , F. Hovorka [-]

TJ Tatran Červená Řečice
P. Dýnek [-] - F. Košťál [-] , L. Chvalkovský [-] , J. Dýnek [-] , J. Popovič [-] - D. Roubal [-] , M. Kubánek [-] , A. Kníže [-] - L. Vávra [-] (65. K. Hovorka [-] ) , Z. Káva [-] - V. Gaupmann [-]

ŽK: 75. J. Popovič .
Hráči zápasu: D. Kudrnáč - A. Kníže .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHMEL Aleš - TÁBORA Rudolf (N), NENADÁL David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.