Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjeté Počátky daly Červené Řečici bůra


Branky


0

Své ambice zatím potvrzuje jeden z černých koňů soutěže, mužstvo Počátek. Pravda, v úvodním vystoupení měli spartakovci cestu ke třem bodům vydlážděnou již před utkáním a na výhru se pranic nenadřeli, druhé kolo ale již o formě počáteckého mužstva vypovědělo mnohem více. Naopak Červená Řečice po minulém zápase v Obratani ani tentokrát nenašla recept jak vyzrát na brankáře soupeře a zdá se, že trápení a branková sterilita, která červenořečické provázela celou minulou sezonu, bude pokračovat i v letošním ročníku soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Počátek rozhodli zápas již v prvním poločase

Počátky na tento zápas musely povolat až brankářskou trojku. V týdnu se zranil Tomáš Novotný a den před odjezdem i brankářská jednička Filip Novotný. Nic to nemění na tom, že Počátky do Řečice odjížděly v celku silné sestavě, ve které už ovšem chyběl Jiří Smejkal, který byl tahounem tohoto týmu. Ten z důvodu stěhování již v Počátkách působit nebude.
Zápas začal s malým spožděním, které zavinil mistní internet, ale vše se v poločase v pořádku vyřešilo.
V úmorném vedru se hrál né příliš pohledný fotbal plný nepřesností na obou stranách. V prvním poločase měly více ze hry Počátky. Hned v 10. minutě se uvedl svým prvním gólem v novém působišti Pavel Wiener, když přihrávku Doležala neštastně blokoval domácí hráč a přihrál přesně na nohu Wienera, který umístěnou střelou k tyči dával na 1:0 z pohledu Počátek. Ve 36. minutě šutér počáteckého fotbalu Vladimír Kocourek zvyšoval na 2:0 po závaru v řečické obraně. Do poločasu se ještě podařilo vsítit branku předstopérovi Martinu Pavlíčkovi, který si nádherně vyjel a brankáři nedal sebemenší šanci.

Po přestávce exhibice Počátek pokračovala, Červená Řečice opět s prázdnem

Ve druhém poločase bylo zpříjemnění hry, že se lehce zatáhlo, ale i tak se hrál pouze průměrný zápas, k čemuž napomohl povrch, na kterém se v Řečici hraje. Jak říkají hráči, jedeme do Řečice na ten beton. V 62 minutě se počáteckým povedla krásná akce na jeden dotek, jmenovitě Šatara - Drechsler - Wiener - Kocourek. Třetí jmenovaný krásně nacentroval na hlavu osamoceného Kocourka a ten se tváří v tvář brankářovi nemýlil. V 73. minutě završil pěti brankový příděl Michal Tesař, když na levé straně dostal přihrávku od Tomáše Vlčka a svou oblíbenou šajtlí k tyči rozvlnil sít za brankářem Dýnkem popáté. Řečice ohrozila počáteckou branku a fotbalového důchodce v ní, Aleše Soukupa, jen zporadicky a až v závěru, kdy dokonce i nastřelila tyč. Počátky si dovolily i v závěru pobavit diváky Řečice a s místními šutéry si dali báčko, kdy běhal pouze míč a soupeř. Počátky si tak odvezly z Řečice pohodlnou výhru 5:0 a před nedělními boji se posunuly na druhé místo za Horní Cerekev.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Počátky
Vladimír Kocourek st. (asistent trenéra Počátek): V Červené Řečici na tamním pažitu se vždy špatně hraje a i když jsme si jeli pro vítězství, určitě jsme nečekali, že to půjde tak snadno. Domácí nepředvedli až na závěr a nastřelenou tyč skoro nic a zaslouženě si odvážíme tři body.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
P. Dýnek [-] - F. Košťál [-] , L. Chvalkovský [-] , J. Dýnek [-] , J. Popovič [-] - D. Roubal [-] , M. Kubánek [-] , A. Kníže [-] - L. Vávra [-] , Z. Káva [-] - J. Kysela [-] (20. K. Hovorka [-] )

TJ Spartak Počátky
A. Soukup [-] - V. Šatara [-] , V. Kocourek [-] , P. Wiener [-] , T. Vlček [-] , P. Drechsler [-] (64. J. Vojta [-] ) , J. Doležal [-] , M. Tesař [-] (74. F. Novotný [-] ) , M. Pavlíček [-] , P. Neuber [-] , D. Dedera [-]

ŽK: 57. D. Dedera .
Hráči zápasu: V. Kocourek , P. Wiener .
Místo: Č. Řečice. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - ŠŤASTNÝ Stanislav (N), BRÝNA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.