Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 15:00

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Daniel Kudrnáč po Řečici popravil i Božejov


Branky


0

Daniel Kudrnáč se i ve druhém kole Poutník ligy ukázal býti správným obrataňským trumfem. Mladý útočník vystřelil Obratani všechny body jak v úvodním kole proti Červené Řečici, tak i v kole druhém, kdy se do božejovské brány trefil hned čtyřikrát. Božejovští v domácím prostředí nedokázali navázat na dobrý výkon z Jiřic, naopak tým Obrataně zatím potvrzuje své kvality, když s plným počtem bodů atakuje nejvyšší příčky Poutník ligy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kudrnáčův hattrick poslal Obrataň do vedení

Zápas začal ve velkém tempu, domácí šli hned v 6. minutě po rychlém protiútoku do vedení, když se po přesném pasu prosadil Pavel Kubů. Po obdrženém gólu Obrataň podstatně zlepšila kombinační hru a během 20 minut dokázala vsítit tři branky, konkrétně Daniel Kudrnáč, který tak po půl hodině hry měl na svém kontě hattrick. Obrataňský špílmachr Hovorka následně neproměnil pokutový kop, který naopak na druhé straně s přehledem umístil Jaroslav Kumžák a korigoval tak výsledek. Do poločasu další gól nepadl a do kabin se tak odcházelo za stavu 2:3. 

Druhý poločas jasně v režii Obrataně

 Také ve druhém poločase byla k vidění zajímavá hra s velkým počtem šancí. Domácí však již nestačili na výsledek nikterak zareagovat a po dvou gólech Obrataně (Flígr, D. Kudrnáč) si hosté odváží 3 body a nutno dodat, že zaslouženě. Výborným výkonem se blýskl útočník SK Obrataň – Daniel Kudrnáč, který zaznamenal v zápase 4 góly a řekl si tak o nominaci na hráče kola.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Božejov
Jaroslav Kumžák (kapitán Božejova): Je škoda, že jsme dnes nedokázali potvrdit tři body z Jiřic. Bohužel dnes byla Obrataň mnohem lepší a zaslouženě vyhrála.




Sestavy


TJ Sokol Božejov
T. Hašek [-] - M. Fučík [-] (75. L. Mach [-] ) , P. Kubů [-] , R. Kopejtko [-] , J. Kumžák [-] , V. Kocián [-] , J. Vacek [-] , P. Kubů [-] , O. Smejkal [-] (59. M. Carva [-] ) , J. Menhard [-] , J. Kumžák [-]

SK Obrataň
J. Kalina [-] - L. Menšík [-] , L. Melichar [-] , P. Čekal [-] - F. Hovorka [-] (79. A. Pařil [-] ) , R. Flígr [-] (71. L. Polanecký [-] ) , R. Tábora [-] - M. Pučálek [-] , D. Kudrnáč [-] , R. Buchar [-] (66. M. Vesecký [-] ) - M. Vlach [-] (46. P. Kudrnáč [-] )

ŽK: 12. V. Kocián , 37. J. Vacek - 30. P. Čekal .
Hráči zápasu: D. Kudrnáč .
Místo: Božejov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ságl Petr - KNĚŽÍNEK Jiří (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.