Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev si i v oslabení pohrála se Žirovem


Branky


18. M. Martínek , 28. J. Serbus , 60. J. Mezera , 61. M. Kůta , 66. M. Kůta , 88. J. Serbus - 43. J. Hána
0

Zápas v Horní Cerekvi mezi domácím SK a Střepinou Žirov měl být soubojem Davida s Goliášem. V první půli však byla k vidění relativně vyrovnaná partie, která vnesla do domácích řad jisté rozpaky. Diametrálně odlišné kvality obou kádrů se naplno projevily až po pauze. Paradoxně zlepšení domácího týmu přišlo až po vyloučení expelhřimovského zlého muže Jana Razimy. Od této chvíle začali domácí konečně předvádět svou hru, hosté posléze fyzicky odešli, a tak nakonec odjeli hráči Střepiny z Horní Cerekve s šestibrankovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápení favorita

Domácí po dobrém výkonu v minulém kole tentokrát začali vlažně, bez rychlé kombinace a dlouhých přesných pasů a jen těžko se dostávali do nebezpečného zakončení. Předvedli sice několik křídelních akcí, ale bez gólového efektu (Martínek, Mezera). Vlastně až po gólu Michala Martínka v 18. minutě začínalo být jasné, podle jakých not se bude hrát. Domácí měli převahu, ale snaživí hosté jim nedovolili víc než druhou branku, tentokrát z kopačky Jaroslava Serbuse. V závěru dokonce po chybné rozehrávce domácího obránce korigoval poločasový stav pěknou střelou hostující Jonatan Hána.

Domácí probudilo až vyloučení Razimy, poté už koncertovali

Druhé dějství pokračovalo ve stejném duchu, domácím k probuzení pomohlo paradoxně až vyloučení Razimy po druhé žluté. Od této chvíle se do hostů zakousli a během sedmi minut jim nasázeli tři branky - dvě z nich vstřelil hornocerekvický kapitán Michal Kůta po rychlých akcích, jednu poté Jiří Mezera umístěnou hlavičkou. Do konce se už obraz hry nezměnil, unavení hosté už neměli sílu na zvrat v utkání a dovolili tak skórovat ještě jednou agilnímu Serbusovi.


Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Topka (trenér Horní Cerekve): Naše špatná hra v prvním dějství pramenila z podcenění soupeře. Hráli jsme bez pohybu, bez přesných přihrávek a čekali, že soupeř se porazí sám. Po změně stran došlo k určitému zlepšení, ale takového přístupu jako na začátku se do dalších utkání musíme vyvarovat. Nakonec jsme zvítězili zaslouženě, vynikli Kůta a Suchý.

TJ Střepina Žirov
Jiří Doležal (trenér Žirova): Domácí byli po celý zápas lepším mužstvem, naši kluci navíc ve druhém poločase odešli fyzicky. Výborný výkon přes šest obdržených branek podal brankář Jonáš.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Staněk [-] , P. Chadim [-] , J. Šetek [-] , J. Koten [-] , L. Suchý [-] , M. Martínek [-] , J. Serbus [-] , J. Mezera [-] (70. Š. Filsoch [-] ) , M. Kůta [-] , J. Razima [-]

TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - J. Brož [-] , R. Bratrů [-] - D. Němec [-] , L. Morava [-] , M. Horký [-] , L. Jonáš [-] , J. Hána [-] - L. Nebesař [-] , R. Hamalčík [-] , P. Křivan [-] (62. J. Šmíd [-] )

ŽK: 41. J. Razima , 51. M. Martínek - 42. L. Nebesař , 59. D. Němec . ČK: 54. J. Razima - 83. D. Němec .
Hráči zápasu: M. Kůta , L. Suchý , J. Serbus - J. Jonáš .
Místo: Hor. Cerekev. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČEPL David - KLUBAL Filip, KLUBAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.