Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 13:00

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maraton hladce přehrál Červenou Řečici a poskočil na druhé místo Poutník ligy


Branky


8. L. Máca , 32. J. Kratochvíl , 36. B. Růžek , 61. L. Máca , 63. L. Máca (p.) , 76. L. Máca - 12. Z. Káva , 45. M. Kubánek
0

Zkušení fotbalisté Maratonu Pelhřimov si opět s chutí zastříleli. Nejlepší ofenzíva soutěže potvrdila svou pověst i v zápase s nepříjemnou Červenou Řečicí. Utkání kromě osmi branek nabídlo i slušný karetní mariáš sudího Čepla. Na obou stranách se našli hříšníci, kteří zápas díky červené kartě nedohráli. Maraton oslabil ještě v prvním poločase kanonýr Pahr, v týmu hostí se nechal na konci zápasu vyloučit tradiční řečník Zdeněk Kubíček, který si pustil pusu na špacír, což u sudího nenalezlo pražádné pochopení. Konečná výhra v poměru 6:2 vyhoupla maratónce na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pahrovo vyloučení maratónce nezlomilo

Utkání, v němž se střetl domácí Maraton Pelhřimov s lepšící se Červenou Řečicí, se neslo od začátku ve znamení oboustranné tvrdosti, o čemž svědčí i počet žlutých karet, dokonce i dvě červené, na každé straně po jedné. Po počátečním góle domácích, který vstřelil v 8. minutě Máca se hra i skóre vyrovnalo, když se za hosty prosadil Káva. Poté bylo rušno před oběma brankami. Domácí šli do vedení ve 32. min, když se trefil Kratochvíl.  Ve 34. minutě byl vyloučen domácí Pahr a všechny další branky vstřelili domácí v oslabení. K zápletce se schylovalo, když se hostům v závěru prvního poločasu podařilo vstřelit kontaktní branku Kubánkem.

   

Čistý hattrick Máci zvýraznil výhru favorita

Domácí ve druhém poločase, ačkoliv hráli bez vyloučeného Zdeňka Pahra, překvapivě hostům již nic nedovolili a po přestávce stříleli pouze oni. Druhý poločas přinesl tři branky a však jediného střelce, čistým hattrickem se v domácím dresu blýskl záložník Lukáš Máca. Maraton tak dovedl utkání s přehledem do vítězného konce. Za domácí je třeba vyzvednout výkon střelce čtyř branek Lukáše Máci, u hostů i přes obdrženou červenou kartu v závěru zápasu byl nejlepším hráčem Zdeněk Kubíček.



Ohlasy k zápasu


FC Pelhřimov
Jan Nehyba (vedoucí mužstva Maratonu): Jsme rádi, že jsme po dvou remízách dokázali opět zvítězit. Je třeba kluky pochválit, že i když hráli dlouhou dobu bez vyloučeného hráče, dovedli zápas s přehledem do zdárného konce.




Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , J. Pavouk [-] (46. L. Vacek [-] ) , B. Růžek [-] , L. Máca [-] , T. Vaněk [-] , M. Prchal [-] , V. Beneš [-] , K. Kocián [-] , J. Kratochvíl [-] , M. Podhráský [-]

TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - Z. Bečka [-] , J. Nečada [-] (77. J. Pelíšek [-] ) , F. Košťál [-] (60. J. Kysela [-] ) , J. Popovič [-] - D. Roubal [-] , Z. Kubíček [-] , P. Pavelka [-] , D. Nenadál [-] - Z. Káva [-] , M. Kubánek [-] -

ŽK: 26. Z. Pahr , 41. V. Beneš , 59. L. Vacek , 67. J. Kratochvíl , 69. B. Růžek - 18. Z. Káva , 21. P. Pavelka , 22. Z. Kubíček , 37. J. Popovič . ČK: 32. Z. Pahr - 83. Z. Kubíček .
Hráči zápasu: L. Máca - Z. Kubíček .
Místo: tráva č.2. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEPL David - HERNA Václav (N), HOVORKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.