2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas trápících se týmů vyzněl lépe pro rezervu Kamenice


Branky


0

V Kamenici nad Lipou se utkaly týmy, od kterých se na začátku soutěže čekalo mnohem více. Rezerva Slovanu, která v loňské sezóně klepala na brány 1.B. třídy má problémy se zakončením, když ve venkovních zápasech zatím nevstřelila ani jednu branku. Jiřice také zůstávají daleko za očekáváním, což potvrdily i na hřišti v Kamenici, kde prohrály 0:2 a nadále tak figurují ve spodní části tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se střelcům nedařilo

Prvních dvacet minut patřilo jednoznačně domácí Kamenici, jejíž hráči měli dobrý pohyb, čímž se dostávali do zakončení, které však šlo většinou mimo bránu. Poté domácí hráči polevili z tempa a toho hosté dokázali využít a dostali se do dvou vyložených šancí, které však skončily mimo bránu. To probudilo hráče Slovanu a výsledkem toho byl závar, na jehož konci zakončoval Patrik Macháček, ale jeho střelu vyhlavičkoval hostující obránce z brankové čáry. Poté se dostal do šance Josef Vávra a na konci poločasu i Jaroslav Houser, ale i tyto šance brankou neskončily, a tak se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Důležité tři body nakonec získala rezerva Slovanu

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácímu týmu a byl vyjádřen zaslouženě i brankou, kterou vstřelil Josef Vávra. Kamenici tato branka povzbudila a byla lepším týmem. O druhou branku se postaral v 67. minutě David Slabý, jenž poslal domácí do dvoubrankového vedení. O pár minut později domácí rozehráli rychle přímý kop do vápna, kde se ocitl opět David Slabý, jeho zakončení však šlo těsně mimo bránu. V závěru zápasu měl úplně odkrytou branku Kupka, ale jeho střela šla nad, a tak utkání skončilo dvoubrankovým vítezstvím rezervy Kamenice.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - záložník: Myslím si, že jsme byli lepším týmem. Branku jsme dlouho nemohli dát a přečkali jsme i dvě velké šance hostů. Letos nám vázne koncovka, ale tenhle zápas jsme chtěli zlomit na naší stranu, což se povedlo. Šli jsme za výhrou a i když jsme mohli dát více branek, tak pro nás jsou především důležité tři body.

SK Jiřice
Jiří Langr - brankář: Pro dnešní duel nám chybělo několik hráčú základní sestavy včetně gólmanské jedničky Krupičky. I přesto jsme první půlku odehráli slušně a domácím jsme byli důstojným protivníkem. Do druhé půle jsme vstoupili vlažně a domácí šli zaslouženě do vedení. Po druhém inkasovaném gólu jsme neměli síly na obrat a tak vypadala i naše hra. Domácí vyhráli zaslouženě a k vítězství jim blahopřeji.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Mifka [-] - J. Pfaur [-] (49. J. Pavlas [-] ) , A. Schober [-] , L. Novák [-] , L. Hadač [-] - J. Houser [-] (46. J. Tětiva [-] ) , L. Kašparec [-] (80. J. Růžička [-] ) , P. Macháček [-] , D. Slabý [-] - J. Vávra [-] (70. D. Růžička [-] ) - V. Kupka [-]

SK Jiřice
J. Langr [-] - R. Čepl [-] , J. Vincenc [-] - P. Příhoda [-] - J. Jůzl [-] , V. Domin [-] , P. Maděra [-] , M. Novák [-] , J. Hrůza [-] (82. J. Frantál [-] ) , M. Trnka [-] , M. Jirků [-]

ŽK: 64. P. Příhoda .
Hráči zápasu: L. Novák , D. Slabý - J. Hrůza .
Místo: Kamenice n. Lipou. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BLAŽEK Jiří - ŠTANGL Josef (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.