1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirov potvrdil formu, z Hořepníka po boji veze tři body


Branky


35. V. Mezera - 4. J. Brothánek , 39. P. Křivan , 85. L. Morava (p.)
0

Fotbalisté Střepiny Žirov navázali na dobré výkony z předešlých dvou kol i v Hořepníku, odkuď si vezou vybojované tři body. Domácí hlavně ve druhé půli předvedli solidní výkon, na dobře z formovanou žirovskou obranu však recept nenašli. Hořepník tak po další prohře zůstává i nadále na předposledním místě, naopak Žirov po třetí výhře v řadě se už posunul do klidnějších vod tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze šoku z úvodu zápasu se domácí v první půli nevzpamatovali

První poločas důležitého záchranářského zápasu vyzněl lépe pro hostující Střepinu. Žirovští se hned z první útočné akce dokázali gólově prosadit. Po centru z pravé strany číhali v domácí šestnáctce dva zcela nepokrytí hráči Střepiny, míč do sítě pohodlně uklidil Jan Brothánek. Brzký gól domácí hráče zaskočil, když dlouhé minuty nebyli schopni jakkoliv ohrozit soupeřovu branku. Ani žirovští však v ofenzívě nikterak nezářili, a tak se hrál fotbal bez šancí i střelby.

 

Hořepničtí se k prvnímu zakončení dostali až ve 35. minutě a hned z toho byl vyrovnávací gól. Po trestném kopu Ondry Petrů se trefil sváteční střelec Vladimír Mezera, jenž do sítě dorazil brankářem Jonášem vyražený míč. Radost ze vstřeleného gólu však domácím dlouho nevydržela. Ve 39. minutě hosté zahrávali rohový kop, na který nejvýše vyskočil zkušený Petr Křivan, jenž hlavou uklidil míč přesně k tyči. Nudná první půle tak vyzněle lépe pro aktivnější Střepinu.

Hořepník měl k vyrovnání blízko, tříbodovou pojistku dal hostům v závěru zápasu Morava

Do druhé půle vstoupili domácí jako vyměnění, na čemž mělo velkou zásluhu hlavně poločasové střídání, když se do útoku vedle sebe postavili Jan Jelínek s Alešem Dlouhým. Prvně jmenovaný do domácí hry vnesl rychlost, Aleš Dlouhý zase myšlenku. Bohužel pro domácí mužstvo hráli hosté velmi defenzívně a zdržováním hry nedávali Hořepníku prostor pro vytrvalý tlak. Hořepník sice měl mnohem více ze hry, do vyložených šancí se však příliš nedostával.

 

Hosté po přestávce útočili spíše sporadicky, za zmínku stojí snad jen Moravova dělovka, která mířila těsně vedle. Hořepník měl k vyrovnání blízko v 70. minutě, kdy se do úniku dostal Jan Jelínek, který ve vyložené šanci napálil jen dobře postaveného J. Jonáše. O pár minut později pak přišla rychlá křídelní akce Aleše Dlouhého, který milimetrově přesným obloučkem za hostující obranu našel nabíhajícího Honzu Jelínka, který z pěti metrů málem přepůlil hostující bránu. Střela do břevna elitního hořepnického útočníka domácí mrzela, zbytek zápasu již hořepničtí dohrávali v křeči a to doslova, v jeden okamžik si hned tři domácí hráči řekli kvůli zdravotním problémům o vystřídání. 

 

Domácí ke konci zápasu vsadili vše na jednu kartu, když vzadu zůstávali jen s minimem hráčů. Toho hosté využili v 85. minutě, kdy se k sólu odhodlal pravý záložník Střepiny Jonatan Hána, kterému po průniku přes dva hráče vystavil čistým skluzem stopku Petr Starka. Rozhodčí Niederle, kterému se utkání nepovedlo, však čistý skluz domácího stopera k údivu všech domácích hráčů a diváků posoudil jako nedovolený a nabídl hostům možnost pokutového kopu. Této možnosti využil Lukáš Morava, který penaltu s přehledem proměnil. Poté už se zápas v klidu dohrával, domácím na případný zvrat chyběl čas i síly. Žirov si tak na své konto připsal třetí výhru v řadě, tentokráte velmi šťastnou. Domácím zlepšený výkon ve druhé půli k bodům nestačil.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hořepník
Pavel Dlouhý st. - funkcionář: Velké pozitivum dnešního zápasu vidim v tom, že jsme měli k dispozici 15 hráčů. Někteří kluci nastoupili k zápasu po půl roce a za jejich návrat do sestavy jsme velmi rádi. Pokuď tyhle hráče nebude zase brzdit zranění, věřim tomu, že se můžeme o dost zvednout. Dneska jsme sehráli smolný zápas, hosté vytěžili z minima maximum, ale potvrdili defenzivní kvalitu. Za výkon ve druhé půli jsme si bod zasloužili, ale tragédii z prohry neděláme.

TJ Střepina Žirov
Jonatan Hána - záložník: V první půli jsme byli o něco lepší než soupeř. Domácím pomohlo poločasové střídání, po přestávce nás mačkali, my jsme se většinu času pouze bránili a hráli jsme na brejky. Jeden nám ke konci zápasu naštěstí vyšel. Zápasu by více slušela remíza, za tři body jsme nesmírně rádi.



Sestavy


TJ Sokol Hořepník
J. Kalivoda [-] - J. Blažek [-] (22. O. Bíba [-] ) , V. Mezera [-] , P. Moravec [-] , R. Filip [-] (46. T. Dlouhý [-] ) , P. Starka [-] , O. Petrů [-] , M. Jelínek [-] , P. Zíka [-] , P. Dlouhý [-] , V. Filip [-]

TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - V. Bendl [-] , J. Cvrček [-] , T. Haruda [-] , R. Bratrů [-] - J. Hána [-] , L. Jonáš [-] , L. Morava [-] - P. Křivan [-] - J. Brothánek [-] , J. Rejzek [-]

ŽK: 14. P. Zíka , 58. P. Dlouhý , 78. P. Starka .
Hráči zápasu: J. Jelínek - J. Cvrček , P. Křivan .
Místo: Hořepník. Počet diváků: 60. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - JELÍNEK František (N), DANIEL Julius (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.