Bitvu Počátek s rezervou Kamenice po boji ovládl domácí Spartak


Branky


0

Kvalitní ofenzivní fotbal nabídl duel předních týmů přeboru, domácích Počátek a hostující Kamenicí. Ačkoliv Kameničtí se v Počátkách představili v dobrém světle, díky špatné koncovce se ale nakonec domů vraceli s nepořízenou. O všem rozhodl gól Vojtěcha Šatary, na který hosté již nestihli reagovat, a tak všechny body zůstaly v Počátkách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Kocourek zařídil Počátkám vedení

Úvod utkání vyšel o něco lépe domácím a hned na začátku přišla nebezpečná střela domácích. Poté měl hostující Filípek příležitost skórovat z přímého kopu, který však dokázal perfektně vyrazit domácí brankář Soukup. O chvíli později prošel Měkuta obranou hostů a jeho šanci na poslední chvíli zachránil skluzem Slabý. První branka přišla ve dvacáté šesté minutě, kdy se hráči hostů vysunuli k vápnu a po chybné přihrávce šli domácí do přečíslení, na jejímž konci pak dostal domácí Kocourek Počátky do vedení. Poté byla Kamenice lepším týmem. Do šance se dostal nejprve Patrik Macháček, následně Doležal a poté ještě Filípek,ani jedna šance však nebyla využita.

Ofenzivní fotbal bavil, z bodů se nakonec radovali domácí Spartakovci

Druhý poločas přinesl po většinu času tlak hostujícího týmu. Tři minuty po poločase se po rohovém kopu ocitl na malém vápně nehlídaný Hadač, jeho střela však skončila v náruči Soukupa. O dvě minuty později však napřáhl Filípek ze třiceti metrů a jeho rána skončila v pravém horním rohu, a tak bylo vyrovnáno. O další dvě minuty později šli domácí opět do vedení, když se po přihrávce Vlčka ocitl domácí hráč za hranicí vápna osamocen, jeho nepovedená střela prošla přes všechny hráče až na hranici malého vápna k Měkutovi, který přehodil padajícího Votápka, a tak se domácí opět ujali vedení.

 

O pár minut později ještě zahrozil pěkným lobem Kocourek. V šedesáté minutě se ocitl v šanci Honza Strašík, jeho střela však skončila nad bránou. Poté zahrozil P. Macháček, jeho střelu mířící k tyči dokázal domácí hráč ztečovat na roh. Následně zahrozil i Kašparec a Schober. Dvanáct minut před koncem přešel Vávra přes obránce a obloučkem přes brankáře vyrovnal stav zápasu. O čtyři minuty později přešel Vávra přes dva protihráče, postupoval ze strany sám na brankáře Soukupa, místo zakončení volil přihrávku na nabíhajícího Šišku, kterému však kousek k míči chyběl.

 

Kamenice se tlačila za vítězstvím, místo toho však přišla chyba v rozehrávce, k míči se dostal domácí Šatara, který prošel přes dva beky a tváří v tvář brankáři Votápkovi se neukvapil a střelou k tyči strhl stav zápasu opět na stranu Počátek. V závěrečném tlaku pak dokázali hosté vyrovnat stav utkání díky teči Kašparce, tuto branku však i přes nesignalizovaný ofsajd domácího pomezního, naprosto správně vyhodnotil rozhodčí Šenigl, že se jednalo o ofsajd, branka tak nebyla správně uznána, a tak si domácí připsali po boji tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Na Počátky se nám v poslední době nedaří. Měli jsme dneska řadu absencí, což měl i domácí tým. Bohužel dneska jsme branky soupeři celkem nabídli po našich chybách. I přes to, že jsme byli dle mého názoru lepším týmem a měli řadu šancí, jsme opět selhali v koncovce. To je náš velký problém po celou sezonu. Hnali jsme se dneska za výhrou místo toho nás nakonec soupeř v závěru potrestal. Jediným světlým momentem tak pro nás byl dneska návrat Pepíka Vávry na hřiště po dlouhých měsících, okořeněný vstřelenou brankou.



Místo: Počátky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šenigl Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.