FOTO: Hornocerekvická rozlučka s Poutník ligou v exhibičním provedení, učedníky byli hráči Božejova


Branky


5. J. Havel (p.) , 7. J. Razima , 18. P. Staněk , 37. J. Serbus , 40. J. Razima , 52. J. Serbus , 61. P. Staněk , 68. M. Martínek , 71. M. Martínek
0

Karneval ofenzivního fotbalu předvedli při své rozlučce s Poutník ligou hráči Horní Cerekve, kteří do Božejova přijeli vyučovat fotbal. S domácími si v exhibičním tempu přeborník soutěže od začátku zápasu pohrával, devět gólů v síti nešťastného gólmana Háka pak bylo jen logickým vyústěním hornocerekvické převahy. Hosté tak svůj poslední zápas v OP zvládli s gracií, popřejme jim, ať se jim podobně daří také v 1.B třídě, do které se po roční pauze hornocerekvičtí "oranjes" vracejí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání týmů z opačných pólů tabulky potvrdilo do puntíku papírové předpoklady. Hostujícímu vítězi Poutník ligy šlo především o kvalitní rozlučku s okresním fotbalem (v posledním kole má H.Cerekev volný los) a také o překonání magické mety 100 vstřelených branek. Již v 7. min. měli hosté po penaltě Havla a parádním voleji Razimy splněno. Sobotní dokopná jakoby vůbec nebyla znát na dobrém pohybu a kombinaci. Do přestávky se favorit prosadil ještě třikrát a protože si spolehlivý gólman Mezera s grácií poradil s občasnými brejky domácích, začal výsledek zavánět debaklem. Záložní trio Suchý - Havel - Kůta zcela ovládalo střed pole a posílalo svým útočícím parťákům jednu výzvu ke skórování za druhou. Brankostroj se tak i díky mnoha nevyužitým šancím milosrdně zastavil na čísle devět. 



Místo: Božejov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Jakub - KNĚŽÍNEK Jiří (N), MEZERA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.