T. Sixta 34.
D. Chvojka 71. (p.)
2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velimský Vokřál trefil tři minuty před koncem remízu


Branky


34. T. Sixta , 71. D. Chvojka (p.) - 27. P. Štros , 87. O. Vokřál
15

V Krakovanech se odehrála napínavá bitva. Když dvacet minut před koncem šli domácí po penaltě do vedení, mohlo být rozhodnuto. Ale Velimští zabojovali a dokázali si vynutit penaltový rozstřel, po kterém si nakonec odvážejí dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu 1:1

K zajímavému duelu nastoupily v sobotním podvečeru na hřišti v Krakovanech domácí proti rezervě Velimi. "Na Velim se vždycky těšíme", uvedl Jan Špinka a vysvětlil: "Pět našich hráčů si Velimí prošlo a tak nemám obavy o výsledek. Jen naše výkony doma a venku jsou zatím jako den a noc, tak věřím, že se předvedeme v dobrém světle."

 

Od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Havlase se hrál parádní fotbal, nahoru a dolů. Domácí byli aktivnější a malinko lepší, ale paradoxně šli do vedení po půlhodině hry hosté, když střela Petra Štrose doprostřed brány Douděrovi zaplavala a proklouzla do sítě - 0:1.

 

O vyrovnání se postaral o pár minut později Tomáš Sixta, který hlavou proměnil milimetrový centr Dostála - 1:1. Více už se do přestávky nepřihodilo a tak druhý poločas začal vlastně od nuly.

Branka Dostála neuznána pro ofsajd

Zhurta začali domácí druhé dějství. Dorážka Dostála ale znamenala vedení 2:1 jen na pár vteřin, protože gólu předcházel ofsajd. A tak se bojovalo dál, šancí ale příliš nebylo. Situace se měnila až v jedenasedmdesáté minutě, kdy se po závaru po rohovém kopu píská faul hostující obrany a rezultuje penalta. "V předešlých sezónách jsme kopali pentli jednou za uherský rok a teď máme třetí ve čtyřech zápasech", smál se po utkání Jan Špinka: "Máme ale Davida Chvojku a ten se nemýlí - 2:1."

 

Dal se očekávat tlak Velimi za vyrovnáním, ale ten stále nepřicházel, protože domácí obrana byla dobře zformovaná a Krakovany se snažily hrát daleko od vlastní brány. Když už to vypadalo na tři body pro domácí, tak z náhodné akce vyrovnal Ondřej Vokřál - 2:2. "Douděra chtěl jít snad poprvé v životě pro centr, pak si to rozmyslel a Vokřál dal gól z ničeho a ani neví jak", komentoval situaci po svém Jan Špinka.

 

 

Myšku už volala manželka k večeři

Každý má po utkání bod a kdo sebere druhý se rozhodovalo v penaltách. A opět na to má svůj pohled Jan Špinka: "Kopali bychom snad do tmy, kdyby na Myšku nevolala manželka, že už má jít domů. Tak to kopnul nad bránu a bylo rozhodnuto."



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Po takovém zápase je bod málo. Bohužel to je fotbal. Třeba se příště přikloní štěstíčko zase k nám. Hráli jsme pěkně, klukům se nedá nic vytknout. Velim dala ze dvou šancí dva góly a to jí stačilo. My už koukáme směr Ratboř a když budeme hrát takhle, tak nemám strach. Ještě chci pochválit férového pomezního Velimi, nominoval bych ho na hráče utkání, kdyby to šlo.




Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - Z. Vodvářka [-] , D. Chvojka [-] , P. Kozel [-] , L. Neruda [-] , M. Kutil [-] , D. Horák [-] , A. Dostál [-] , P. Myška [-] , T. Sixta [-] (81. J. Olexa [-] ) , O. Černý [-]

FC Velim B
D. Dejmek [-] - O. Vokřál [-] , M. Hrabal [-] , P. Štros [-] , M. Kosina [-] - J. Zajíc [-] (46. J. Vlk [-] ) , J. Ceral [-] (46. J. Vokřál [-] ) , J. Jelínek [-] , T. Němec [-] - J. Věříš [-] (71. L. Vlk [-] ) , M. Kasal [-] (61. M. Jansta [-] )

ŽK: 41. P. Kozel - 49. J. Jelínek , 54. J. Věříš .
Hráči zápasu: D. Horák - J. Vokřál .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Havlas Petr - KUBIČEK Luboš (N), DANĚK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Za mě jednoznačná záležitost. Velim si odveze tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů