11:1
(2:0)
58. M. Petr (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 15:00

10.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek zničil Božíčany jedenácti góly


Branky


2. T. Hofman , 44. T. Hofman , 54. T. Hofman , 56. T. Vaník (p.) , 61. J. Rutrle , 62. P. Chvapil , 68. M. Lutsak , 73. F. Rutrle , 82. A. Mandous , 88. R. Haas , 89. M. Till - 58. M. Petr (p.)
7

Tak tohle byla reklama na fotbal jak se patří! Kdo se rozhodl zajít do Nejdku na fotbal, rozhodně nelitoval. Pokud tedy ovšem nefandil Božíčanům...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hofman načal svou cestu k hattricku

Vstup do zápasu měli domácí opravdu prudký, už ve 2. minutě síť za Zásnětovými zády svým první gólem v dospělém fotbale rozvlnil Tomáš Hofman a Nejdek šel do vedení. 

 

Ovšem pak „střelba“ na poměrně dlouhou dobu utichla a Božíčany se proti silnému soupeři slušně držely. Ale v samém závěru se podruhé trefil patnáctiletý talent Tomáš Hofman a do kabin se šlo za stavu 2:0.

 

Druhá půle už byla vyložená demolice

A ve druhém dějství Hofman svůj úžasný výkon završil třetím gólem a zkompletoval tak hattrick. Ten navíc nebyl jeho jediným za tento víkend – den předtím za dorost pálil rovněž třikrát. Vypadá to, že v Nejdku roste hvězda. Hofman každopádně hned po svém zásahu vystřídal a nyní přešlo trápení božíčanské obrany do gesce jeho spoluhráčů.

 

A jen minutu poté, co Hofman opustil hřiště na 4:0 navýšil z penalty Tomáš Vaník. Na další branku fanoušci čekali znovu jen dvě minuty, tentokrát ale inkasoval Nejdek. Do střelecké listiny se zapsal, rovněž z pokutového kopu, Petr Marcel.

Zbytek zápasu už ale opět patřil výhradně domácím. V 61. minutě se ze vstřeleného gólu radoval Jakub Rutrle, v 62. Petr Chvapil, v 68. Martin Lutsak, v 73. opět Rutrle, ale tentokrát Filip, v 82. minutě si zářez na svou pažbu zapsal i jmenovec slávistického brankáře Antonín Mandous a pak ještě neskutečnou gólovou přehlídku uzavřeli v 88. minutě Robert Haas a minutu po něm Manfréd Till.

 

Nejdecká rezerva tak zničila Božičany 11:1!



Sestavy


FK Nejdek B
P. Richtárech [-] - J. Kinkal [-] , J. Vosmek [-] , P. Chvapil [-] (62. M. Till [-] ) , T. Hofman [-] (55. M. Bartík [-] ) , P. Satýnek [-] (55. M. Lutsak [-] ) , F. Rutrle [-] , J. Hillebrand [-] , J. Rutrle [-] , T. Vaník [-] , A. Mandous [-]

SK Božíčany
M. Zásněta [-] - M. Petr [-] , J. Mládenec [-] , J. Čižmár [-] , M. Hůlka [-] , B. Tsapiv [-] , M. Gabčo [-] , Š. Trojek [-] , T. Bílý [-] , V. Nitsch [-] , P. Melichar [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: Sakáč Jan - VAŠEK Jan (N), ŠKULIBA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 12:12
Michalec Martin

Expert: František Šebeš
Tip experta: výhra domácích

Nejdek potvrdí proti Božíčanům jasnou roli favorita a bez problému získá tři body.

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 11:33

Tip: výhra domácích

Vsadil bych na Božičany že zvítězí .
Bohužel pokud postaví proti nim kluky z áčka bude to pro Božičany hodně tvrdé