"Počítám s tím, že si klasicky necháme dát první branku a potom začneme hrát. Vždy potřebujeme nějaký impulz." říká hráč vloženého 13. kola okresního přeboru Vitner o Štědré

Vaše hlasy rozhodly o tom, že hráčem kola se stal štěderský Lukáš Vitner, jenž přispěl k remíze s Hroznětínem výborným výkonem, který korunoval gólem a asistencí. Lukáš nám v rozhovoru prozradil například to, co rozhodlo první zápas sezóny nebo třeba na jaké pozici by si chtěl zahrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Lukáši v prvním zápase sezóny jste měli nakročeno ke třem bodům, ale nakonec jste ke konci zápasu inkasovali vyrovnávací branku. Kde se podle zápas zlomil?
Asi v 60. minutě, kde došlo k nějakému dohadování, Debellis dostal žlutou kartu za řeči směrem k rozhodčímu a Hroznětín zahrával přímák, ze kterého pak bylo asi 5-6 rohů. Z jednoho se hosté dokázali prosadit.
Tobě osobně se v zápase dost dařilo. Jednu branku jsi vstřelil, na druhou jsi asistoval a stále jsi se dostával do šancí. Ke konci utkání jsi se do jedné dostal, kde jsi po kontaktu s bránícím hráčem šel v šestnáctce k zemi, ale sudí penaltu neodpískal. Jak jsi celou situaci vlděl ty?
Byl to souboj, kontakt tam byl, ale na penaltu to asi bylo málo. Kdyby jí rozhodčí písknul v posledních minutách za takový zákrok, tak by to asi bylo hodně přísné.
Štědrou do této sezóny posílil obránce Bártko, který se také dostal do sestavy kola. Jak bys zhodnotil jeho premiérový zápas ve štěderských barvách?
Myslím, že splnil to, co se od něj očekávalo. Premiéru zvládnul na výbornou a my jsme získali silného stopera, co se nebojí hrát.
V prvním zápase se zranil střední obránce Bachmann, který stabilně nastupuje v základní jedenáctce. Jak moc to může ovlivnit vaší hru?
Skoro jako každý tým, tak i my máme problém s nedostatkem hráčů a když kdokoliv vypadne, tak je to znát. Toník je dobrý obránce, určitě to bude ztráta, pokud se nedá do dalšího zápasu dohromady. Třeba konečně dostanu šanci zahrát si beka. (směje se).
Od týmového pokladníka víme, že jsi relativně pravidelně sbíral pokuty za špatnou životosprávu před zápasem (alkohol). Co nám k tomu prozradíš?
K tomu bych se raději nevyjadřoval, ale občas vyrazím na nějakou akci a jelikož hrajeme především v neděli, tak jsem párkrát dorazil v docela bídným stavu. Teď už se to ale snažím omezit a nepřidělávat zbytečný nervy trenérovi a spoluhráčům (směje se).
Příští zápas odehrajete na hřišti Jáchymova. Sdělíš nám nějakou tvou predikci a tip na výsledek?
Počítám s tím, že si klasicky necháme dát první branku a potom začneme hrát. Vždy potřebujeme nějaký impulz. Myslím si ale, že vyhrajeme 1:3.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.