Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatickou přestřelku v Sýkořici zvládla lépe Čistá


Branky


17

Dosud bezchybná a plně bodující Čistá zajížděla na pěkný výlet do vzdálené Sýkořice. Místní Sokol se chtěl stát prvním týmem, který svého soupeře připraví o body. V dramatickém zápasu, kde měly oba týmy k výhře stejně blízko, se mu to málem povedlo. I v tomto duelu byl klíčovým faktorem čistecký snajpr Dušička, který zaznamenal všechny góly svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Do prvního poločasu vstoupili lépe domácí, kteří byli aktivnějším týmem a také si vytvářeli větší množství šancí. Čistecká defenziva v čele s dobře chytajícím Kratochvílem ale odolávala. Hosté si toho v první půli moc nevytvořili, ale přeci jen se radovali z vedení. Lekci produktivity uštědřil domácím únikem a přesným zakončením do šatny kanonýr Dušička - 0:1.

Dramatická přestřelka

Druhý poločas nabídl velmi zajímavou podívanou. První polovina byla na góly hodně lakomá. Druhý poločas byl naopak doslova štědrý. Domácí šli z kabin s jasným cílem - vyrovnat. V 51. minutě se jim naskytla možnost srovnání z pokutového kopu. Míč si vzal Bureš a nemýlil se - 1:1. Čistá ale remizový stav odmítala, což dala najevo hned v další minutě. Opět to byl Dušička, který z levé strany utekl a vrátil svému týmu vedení - 1:2. O pět minut později stejný scénář se stejným koncem a hattrick čisteckého snajpra byl na světě - 1:3.

 

Kdo by čekal, že Sýkořice složí zbraně a dva slepené góly ji položí, ten byl na omylu. Po hodině hry domácí Sokol měl k dispozici další zajímavou příležitost v podobě přímého volného kopu. Ten si na starost vzal Liviu a zadělal na drama - 2:3. Čas plynul a zároveň hrál hostujícímu celku do karet. Naopak domácí velmi tlačil... Místní Sokol se nechtěl s prohrou smířit a hnal se za vyrovnáním. Opět to byl Liviu, který přesnou ranou ze své kopačky srovnal - 3:3.

 

Před oběma celky byla poslední desetiminutovka a začínalo se od nuly. Obrovskou příležitost měl Kovařík, kterého v samostatném nájezdu vychytal skvělý Kratochvíl. V Sýkořici se potvrdilo fotbalové pravidlo nedáš - dostaneš. A kdo jiný než Dušička. Čistecký kanonýr znovu pláchl soupeřovo obraně a rozhodl o osudí zápasu ve prospěch Čisté - 3:4.



Ohlasy k zápasu


Sokol Sýkořice
Jan Bureš, záložník: V první půli jsme byli lepší, ale nevyužili jsme několik šancí a soupeř jedinou svoji ano. V druhé půli to byl zajímavější fotbal, co se týče gólů, ale bohužel jsme tuto přestřelku prohráli. Myslím, že to byl remízový zápas a nás ta ztráta bodu může mrzet.

TJ Čistá
Aleš Votroubek, útočník: Nemohli jsme se dostat do své hry a domácí byli velmi dobře připraveni. Naštěstí pro nás neproměnili své šance a do šaten jsme šli ve vedení. Díky zákrokům našeho gólmana jsme dovedli zápas do vítězného konce.



Sestavy


Sokol Sýkořice
P. Linc [-] - M. Svitáček [-] , F. Krejčík [-] (46. J. Jirátko [-] ) , P. Kovařík [-] , N. Serban [-] , -. Liviu [-] , J. Mutinský [-] (73. M. Hříbal [-] ) , J. Bureš [-] , M. Linc [-] , J. Šulc [-] (67. M. Vančura [-] ) , M. Šnobl [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - R. Wittmann [-] , D. Stárek [-] , L. Milan [-] (30. M. Plincner [-] ) , A. Votroubek [-] (86. P. Kašpar [-] ) , D. Denk [-] , J. Votroubek [-] (52. A. Lauber [-] ) , O. Dušička [-] , P. Schuh [-] , P. Bedenk [-] , R. Votroubek [-]

ŽK: 84. -. Liviu , 85. M. Vančura - 22. P. Bedenk , 49. R. Wittmann , 77. V. Kratochvíl .
Hráči zápasu: -. Liviu - V. Kratochvíl , O. Dušička .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: TVRZ Marek - BENEŠ Jan, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra hostů

Hosté se nacházejí ve výborné a hlavně střelecké formě, budou odvážet všechny body.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů