Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 13:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrohrad neuhlídal čisteckého Dušičku


Branky


11

Petrohrad by nejraději na úvodní kolo soutěže zapomněl. Domácí mohli před zraky svých fans nepovedené vystoupení v Pavlíkově nahradit nyní proti Čisté. Po prvním poločase k tomu bylo blízko, ale hosté především díky střelci Dušičkovi zápas vzali do svých rukou a došli si pro druhé vítězství v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Čistá
Aleš Votroubek, útočník: Nemyslím si, že jsme začali zápas špatně, bohužel to podle gólového stavu tak nevypadá. Domácí se dostali ke dvou střelám, které obě proměnili a my museli zápas zase otáčet. Naštěstí jsme se tím nenechali vykolejit a začali jsme hrát tak, jak umíme. Zbytek poločasu už jsme hráli my a vybudovali jsme si několik gólových situací, které jsme opět bohužel nedokázali proměnit a šli jsme do kabin za stavu 2:1 místo 2:5. Po poločase jsme se probrali a domácí k ničemu nepustili. Obrat nám opět zajistil Ondřej Dušička a díky jeho třem brankám jsme zápas dovedli do vítězného konce. Pro tentokrát nám naše úspěšnost střelby opět stačila, ale musíme ji zlepšit, jinak nás to jednou bude mrzet.



Sestavy


Sokol Petrohrad
D. Bláha [-] - K. Tesař [-] , P. Nováček [-] , L. Halámek [-] , R. Worzischek [-] - A. Jurča [-] , K. Pros [-] , Z. Sajfrt [-] - M. Majer [-] , L. Jambor [-] - M. Malík [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - D. Stárek [-] , L. Milan [-] , R. Wittmann [-] , S. Tesař [-] , D. Denk [-] , J. Votroubek [-] , O. Dušička [-] , A. Votroubek [-] , P. Bedenk [-] , R. Votroubek [-]

ŽK: 78. K. Pros - 35. S. Tesař , 77. O. Dušička .
Hráči zápasu: O. Dušička , R. Votroubek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: TÝČE Jiří - TÝČE Vladimír, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Kryštof Loula
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase tipuji výhru hostů. V prvním kole vyhráli vyrovnaný duel se Šanovem a věřím, že navážou na vítězství dalšími třemi body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů