Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 13:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce o gól šťastnější než Chrášťany


Branky


9

Slabce na svém hřišti přivítaly soupeře z Chrášťan. Hosté postrádali ve svém týmu kanonýra Loulu, i domácí ale museli počítat absence. Utkání nabídlo spousty branek, kdy se oba celky o vedení doslova přetahovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Zápas odstartoval rychlý gól domácího celku. Rohový kop propadl až na zadní tyč, kde stál Lev a věděl, kam míč poslat - 1:0. Chrášťany inkasovaná branka nepoložila a přispěchaly s rychlou odpovědí. Přesnou střelou srovnal Nováček - 1:1. Po deseti minutách si Slabce vzaly vedení zpět. Galia si vyměnil míč s Vyskočilem a nedal Čechovi šanci - 2:1. Ani tato branka hosty nepoložila. Ve 23. minutě prokázal dobrou kopací techniku Drexler, který poslal lob přes Štillera - 2:2. Vyrovnaný poločas tedy neměl svého vítěze.

 

Slabce o gól šťastnější

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry. A opět se na gól nečekalo dlouho. V 52. minutě se z úhlu trefil Králička - 2:3. O tři minuty později ale bylo znovu vyrovnáno, když se šťastně dostal míč ke Galiovi a ten srovnal - 3:3. Jakoby v zápase nikdo nechtěl držet vedení, ale body si spravedlivě rozdělit. Tuto teorii vyvrátil hned o tři minuty později Vyskočil, který se prosadil po povedené kombinaci s Galiou a Hůlou - 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Slabce
Zbyněk Vyskočil, záložník: Byl to vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Nám chybělo pár hráčů, chvíli jsme hráli jen v deseti. Soupeř hrál kombinačně až před naším vápnem, jinak sázel na dlouhé míče. My jsme hráli jednoduchý fotbal a stačilo to na těsné vítězství.




Sestavy


TJ Slabce
M. Štiller [-] - T. Fencl [-] (70. J. Strouhal [-] ) , M. Vaněk [-] , T. Lev [-] , J. Susekár [-] , F. Hůla [-] , P. Holý [-] (40. T. Halada [-] ) , P. Hejl [-] , M. Galia [-] , J. Čiha [-] , Z. Vyskočil [-]

Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - Z. Hubáček [-] , J. Karas [-] , M. Nováček [-] , V. Lužný [-] , P. Drexler [-] (77. D. Kořínek [-] ) , D. Kříž [-] , P. Králička [-] , T. Rédl [-] , V. Erben [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 30. J. Susekár , 60. J. Čiha , 83. Z. Vyskočil - 83. D. Kořínek .
Hráči zápasu: J. Čiha , M. Galia , T. Lev - P. Králička .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KOZÁK Lubomír, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Kryštof Loula
Tip experta: výhra hostů

Tady mi nezbývá než dát dvojku. Já sám bohužel nebudu, ale věřím, že to kluci zvládnou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů