2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2021 13:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poslední zápas podzimu skončil nerozhodně


Branky


8

Okresní přebor je další soutěží, která má svou letošní část za sebou. Poslední duel se odehrál v Pustovětech, kde domácí celek přivítal Kněževes. Zápas nastartovala nepříjemná srážka dvou hráčů, kteří zápas ale zvládli dohrát. Utkání, ve kterém měla více příležitostí Kněževes, nemělo vítěze, a tak o plusovém bodu v ryze podzimním počasí rozhodovaly pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání do kabiny

V brance hostí se představil od začátku netradičně Plaček, který zastoupil chybějícího Lennera. Byl to ale Beneš, který měl na druhé straně více práce. Utkání nastartovala nepříjemná srážka Matějovského s Kejlou, kteří si odnesli ze vzájemného souboje šrám v oblasti hlavy, ale oba zvládli utkání dohrát. Kněževes byla nebezpečnější a měla více šancí, problém byl s jejich proměňováním.

 

Hosté šli přeci jen do vedení, když do ofenzivního módu přepnul stoper Vrábík a jedním ze svých povedených zakončení otevřel skóre zápasu. Špatná koncovka nebo pozorný Beneš byly tím důvodem, že hosté skórovali v prvním dějství pouze jednou. Domácí Sokol měl méně příležitostí, byl ovšem produktivní. Pár minut před koncem prvního poločasu vyrovnával Hranai. První polovina tak neměla vítěze - 1:1.

Rozhodovaly penalty

Druhý poločas tak byl pro oba týmy zcela otevřen. Na obou týmech bylo vidět, že se chtějí s podzimem rozloučit vítězně. Kněževes byla nebezpečnější, ale udeřili domácí. Konkrétně to byl Hranai, který poslal Sokoly svým druhým zásahem do vedení. Kněževes šla za vyrovnáním, ale kýžená branka nepřicházela. Závěrečný tlak v poslední desetiminutovce nabídl rohový kop z 83. minuty, který zatočil přímo od rohového praporku Kejla za Beneše. Hosté do zaznění konečného hvizdu bušili do svého soupeře, ale zápas skončil nakonec nerozhodně - 2:2. Plusový bod z penaltové loterie putoval do Kněževsi.

 

Galerie od Antonína Vydry.

 



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - J. Sýkora [-] , V. Bičovský [-] (80. M. Hanuš [-] ) , O. Hula [-] , T. Volráb [-] , M. Hranai [-] , P. Matějovský [-] , F. Kratochvíl [-] (62. M. Kameník [-] ) , P. Hovorka [-] , N. Zoufalý [-] , T. Elznic [-]

FK Kněževes
J. Plaček [-] - P. Čihař [-] , M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , T. Kejla [-] , L. Fiška [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , J. Kříž [-] (74. R. Hertl [-] ) , T. Šíma [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 75. T. Elznic - 53. P. Čihař , 75. R. Hertl .
Hráči zápasu: M. Hranai , P. Matějovský - T. Kejla , J. Vrábík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HRUBEŠ Karel - VYHNANOVSKÝ Milan, VÁŇA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů