J. Haifler 31.
L. Řepka 36.
T. Volráb 46. (vl.)
J. Feher 52.
M. Šimon 72. (vl.)
5:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišany dokonaly obrat, Pustověty srážely vlastní góly


Branky


31. J. Haifler , 36. L. Řepka , 46. T. Volráb (vl.) , 52. J. Feher , 72. M. Šimon (vl.) - 22. M. Hranai , 85. V. Bičovský
8

Další vítězství v řadě mohly přidat Lišany v domácím zápase s Pustověty. Oba celky chtěly ze zápasu vytěžit maximum a blíže k tomu byl hostující Sokol, který šel do vedení. Domácí ale zvládli utkání ještě v prvním poločase otočit ve svůj prospěch a v druhém dějství rozhodnout o svém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš - dostaneš

Úvodní čtvrt hodina hry nenabídla příliš pěknou fotbalovou podívanou. Nebyla k vidění kombinační hra, kterou by se chtěli především domácí prezentovat. Jako první udeřili hosté. Ve 22. minutě se dostal k míči Peták, který našel na zadní tyči Hranaie. Ten ve skluzu dovezl míč až do sítě - 0:1. Lišany dostaly facku, kterou potřebovaly a začaly se prezentovat fotbalem, jaký chtějí hrát. Po pěkné kombinační akci našel Hamouz ve vápně Haiflera, který šajtlí nedal Benešovi šanci - 1:1.

 

Vedení mohl vrátit na stranu Pustovět Peták, jehož samostatný nájezd ale Z. Řepka ustál a předvedl důležitý zákork. Fotbalové pořekadlo nedáš - dostaneš se potvrdilo. Po nedovoleném zákroku na Roušavého měli domácí k dispozici přímý kop. K tomu se postavil L. Řepka a krásným gólem otočil stav zápasu - 2:1. Lišany mohly do kabiny ještě jednou skórovat. Na rohový kop L. Řepky si naskočil Kindl, ale jeho pokus zázrakem vytěsnil jeden z bránících hráčů na poslední chvíli mimo branku.

Dva vlastní góly

Další branka na sebe nenechala dlouho čekat. Ihned po rozehrávce se míče chopil Feher a namířil si to rovnou do hostující šestnáctky. V nebezpečném prostoru chtěl hledat svého spoluhráče nahrávkou, ale k míči se dostal dříve Volráb a nešťastně překonal svého vlastního brankáře - 3:1. Lišany na nic nečekaly a bušily do svého soka i nadále. Výkop Z. Řepky prodloužil Haifler na Fehera, který nadržený na gól z pozice útočníka vzal celou situaci na sebe a místo nahrávky Medřickému zvolil zakončení, které bylo gólové - 4:1.

 

Tato branka přinesla klid na domácí kopačky, naopak na hostech bylo vidět, že je inkasovaný gól poznamenal přesně opačně. A Feher byl i u další branky svého týmu. Rohový kop Žaluda našel v souboji Fehera se Šimonem. Obranná hlavička bránícího hráče skončila za Benešem a na světě byl druhý vlastní gól - 5:1. V závěru zápasu se ještě podařilo korigovat výsledek hostujícímu celku. Nejprve musel Z. Řepka vytahovat na poslední chvíli centrovaný míč, který vůbec nečekal. Poté se situace dohrávala, z následného centru se k odraženému míči dostal V. Bičovský a zpoza vápna propálil vše, co mu stálo v cestě - 5:2.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Ze začátku zápasu to pro nás nevypadalo dobře. Nedařilo se nám a nějakým způsobem jsme se přizpůsobili hře soupeře. Naštěstí jsme pak začali hrát fotbal, který chceme hrát a potvrdilo se nám, že když chceme, dokážeme výsledek i otočit. Jsem rád, že jsme konečně na nějaké vítězné vlně a snad ani příštím zápasem tato vlna neskončí.




Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] (70. T. Kováčik [-] ) , L. Hanzl [-] (60. J. Paseka [-] ) , V. Hamouz [-] (46. R. Žalud [-] ) , V. Mutinský [-] , D. Roušavý [-] , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , T. Hrbek [-] , L. Řepka [-] , J. Feher [-] (73. P. Ledvinka [-] )

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - O. Hula [-] , T. Volráb [-] , M. Hranai [-] , P. Matějovský [-] , F. Kratochvíl [-] , M. Peták [-] (65. V. Bičovský [-] ) , N. Zoufalý [-] , M. Šimon [-] , J. Hula [-] , M. Kameník [-] (60. M. Hanuš [-] )

Hráči zápasu: L. Řepka , J. Feher , J. Haifler - M. Hranai .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: SVOBODA David - FEJFAR Jakub, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 09:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 15:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 15:08
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 06:33

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 00:47

Tip: výhra domácích