P. Šnídl 82. (p.)
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky vyloupily Ohnivec arénu


Branky


82. P. Šnídl (p.) - 13. M. Čermák , 28. M. Čermák , 31. M. Merhaut , 80. M. Čermák (p.)
11

Do nedalekého Městečka zavítali fotbalisté Roztok. Od vzájemného střetnutí se dala čekat zajímavá podívaná a bylo jen otázkou, kdo nakonec urve vítězství. Městečko do zápasu nevstoupilo vůbec dobře a nabídlo svému soupeři šance, které nekompromisně trestal. Úvodní půl hodina tak dala napovědět, kdo nakonec zápas ovládne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roztoky trestaly

Úvod zápasu nabídl větší držení míče na kopačkách domácího celku. Na to se ale bohužel pro Ohnivec nehraje. Svěřenci Stanislava Jansy nebyli dostatečně koncentrovaní v zadních řadách a po vlastních chybách nabídli soupeři možnosti ke skórování. Ve 13. minutě prodloužil dlouhý míč za obranu Špimr na Hrušku, který vysunul Mi. Čermáka a ten se tváří tvář Abrahámovi nemýlil - 0:1. Hosté udeřili znovu po autovém vhazování, kdy se situace opakovala. Špimr prodloužil a opět to byl Mi. Čermák, který skóroval - 0:2.

 

Tři minuty poté zasadily Roztoky svému soupeři další úder. Znovu míč za obranu, u kterého byl dříve než brankář Merhaut a třígólové vedení bylo na světě - 0:3. Roztoky co měly, to proměnily. Snížit mohl Šnídl, ale ten svůj projektil nasměroval pouze do Hůly. Hosté si tak do druhé půle vytvořili velmi slušný náskok, o který by bylo snad i trestné přijít.

Penalty pro oba

Městečko znovu řešilo problémy v zadních řadách, kdy během prvního dějství musel ze hry kvůli zdravotním problémům odstoupit J. Loder a Jůna. K těmto se přidal v úvodu druhého poločasu Kučera a bylo po obraně. Ohnivci se nedokázali vrátit do zápasu, který ve zbytku času nenabídl příliš pěknou podívanou.

 

Městečko dobývalo branku soupeře, ale bez výsledku. Definitivní naděje na drama ukončil v 80. minutě z pokutového kopu Mi. Čermák, který zkompletoval hattrick - 0:4. Domácí se dočkali alespoň čestné branky, kterou vsítil taktéž z penaltového puntíku o dvě minuty později Šnídl - 1:4.

 



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Měli jsme špatný vstup do zápasu. První desetiminutovka byla vyrovnaná, měli jsme více míč, ale po třech chybách v defenzivě jsme dostali tři góly. Hosté nakopli míč a my jsme si s tím vzadu nedokázali poradit. V závěru jsme ještě dostali gól z penalty, ze které jsme následně zvládli korigovat. V průběhu zápasu nám odkulhali tři obránci a se zápasem v závěru nešlo už nic udělat.

TJ Roztoky
Zdeněk Špimr, obránce: Po prvních třiceti minutách bylo skoro hotovo, protože tam padlo vše, do čeho jsme kopli. Druhý poločas už kromě dvou penalt moc fotbalové krásy nenabídl, a tak to bylo spíše o neúspěšném dobývání domácích naší branky. Další vyhrané derby a tři body.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - L. Majba [-] , M. Tvrz [-] , J. Křikava [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] (49. M. Kebrle [-] ) , O. Kolísek [-] , J. Jůna [-] (37. J. Ryba [-] ) , V. Prokop [-] , J. Urban [-] , J. Loder [-] (23. D. Jun [-] )

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - O. Čumpelík [-] , P. Hruška [-] , M. Merhaut [-] (86. M. Kaplan [-] ) , J. Texl [-] , M. Čermák [-] , D. Vejvoda [-] (54. M. Pudil [-] ) , Š. Masarovič [-] , M. Čermák [-] , J. Lejbl [-] , Z. Špimr [-] (76. J. Jirásek [-] )

ŽK: 20. J. Jůna , 32. J. Kučera , 90. J. Křikava - 44. O. Čumpelík .
Hráči zápasu: Š. Masarovič , M. Merhaut , M. Čermák , M. Hůla .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hádek Jaroslav - ŽEMLIČKA Josef, GEBHART Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 08:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:38
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 03:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 07:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 20:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 12:54

Tip: výhra hostů