6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lišany ani napodruhé nenašly na Hředle recept


Branky


4. D. Rais , 25. J. Sláma , 26. D. Bechner , 55. D. Zilcher , 80. J. Sláma , 88. M. Vitner
9

Odvetu z úterního pohárové zápasu nabídlo 8. kolo rakovnického okresního přeboru. Ani tento duel nepřinesl žádné překvapení a Hředle tak zvládly i toto utkání vítězně. Lišany se opět musely poprat s obrovskou marodkou a právě proto svého soupeře nepotrápily tak, jak by si představovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galerie od Šárky Krejčové.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Většinou nás dokáží Lišany trápit více, ale problémy se sestavou nám cestu ke třem bodům zcela ulehčily. K hodnocení toho tak příliš není. Spíše mě mrzí hodně mizerná koncovka a zhruba padesát procent prvního poločasu, kde jsme se zcela přizpůsobili tempu soupeře a nebyl to žádný kvalitní výkon. Teď nás čekají těžká utkání venku a doma si nesmíme dovolit ztrácet.

SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Do Hředel jsme jeli s hlavním účelem, a to aby se nikdo nezranil. Hředle byly od začátku do konce lepším týmem, měly několik dalších šancí na vstřelení branky. Nejsme první ani poslední, kdo si ze Hředel přivezl takový rozdíl skóre. Při momentálním kádru si nemůžeme ani nic jiného přát. Tři zápasy během sedmi dní v jedenácti lidech uhrát nejde. Příští týden je pro nás důležitější zápas. Doufáme, že se někdo konečně uzdraví a vrátí se snad alespoň i výsledky.



Sestavy


FK Hředle
L. Koláček [-] - T. Vitner [-] (53. D. Zilcher [-] ) , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , A. Vitner [-] (71. M. Vitner [-] ) , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] (22. V. Hladký [-] ) , Z. Žihla [-] (53. D. Kroupa [-] ) , M. Somol [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] , V. Hamouz [-] , L. Krůta [-] , D. Roušavý [-] , M. Šutera [-] , M. Medřický [-] , P. Ledvinka [-] , T. Hrbek [-] , L. Řepka [-]

Hráči zápasu: M. Somol , V. Hladký .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TICHÝ Martin - MINAŘÍK Hanuš (N), ŠVELCH Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: výhra domácích

V poháru sice Lišany ukázaly, že jsou rovnocenným soupeřem. Ovšem dlouhodobě je trápí absence několika hráčů a produktivita, což bude klíčovým faktorem.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích