3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná přišla v poslední minutě o vítězství v Pustovětech


Branky


11

Pustověty na svém hřišti přivítaly luženskou Spartu. Hosté v tomto utkání dostali lekci ze závěru poločasů, které je stály vítězství. Nejprve šli domácí gólem Zoufalého do šatny do vedení, na které našli luženští hráči odpověď a vedení převzali na svou stranu. Opět poslední minuta poločasu, standardní situace a bylo po třech bodech. Dokonce i ten plusový zůstal doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

V domácím dresu se představil poprvé Jonáš Sýkora, který dosud hájil barvy Šanova. Nyní se mohl těšit na srovnání sil s kvalitnějšími mužstvy. Lužná na hřišti soupeře v prvním poločase nepředvedla příliš oslnivý výkon. Přítomní fans na oblíbené cyklotrase čekali na úvodní gól zápasu a už se zdálo, že si budou muset počkat do druhé půle. Zoufalý využil zaváhání luženské defenzivy a gólem do šatny vystřelil Sokolu poločasové vedení - 1:0.

Kameník šťastným hrdinou

Nepovedený poločas Lužná rychle napravila. Po pár minutách úvodního hvizdu druhé poloviny nastartoval motorku Vejvoda, utekl pustovětským zadákům a bylo srovnáno - 1:1. Na sparťanské straně bylo po hodině hry ještě veseleji. Znovu u toho byl Vejvoda, který pěkným pasem našel Pokorného a ten se nemýlil - 1:2. Pustověty přišly o poločasové vedení a dvě inkasované branky na ně dopadly.

 

Lužná mohla vedení ještě navýšit. Svůj další únik Vejvoda neproměnil, Pokornému byla ve slibné příležitosti branka malá a ani Grill nebyl tím, kdo by překonal Beneše znovu. Zápas plynul do svého konce a na ukazateli skóre už svítila devadesátka. Hosté se stejně jako v prvním poločase viděli už v kabině a přemýšleli, jakou oslavnou píseň zvolí. To by ale nesměla přijít standardní situace, po které poslal míč Hovorka za Pokorného. Kulatý nesmysl ještě zasáhl Kameník a bylo vyrovnáno - 2:2. Dramatický závěr se šťastným koncem pro domácí, kteří si připsali navíc i plusový bod po penaltách.

 

Velkou zásluhu na dobře zahrané standardce na konci utkání měl Hovorka, který ve stejný den stihl před zápasem absolvovat rakovnickou "40" a poté si připsal ještě plných devadesát s asistencí na gól. Klobouk dolů! Jak by řekl pustovětský výčepní podniku Na Ostrově, byl to slušný výkon mladého závodníka.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: První poločas jsme nehráli moc dobře a vázla nám kombinace. Na jeho konci jsme dostali po chybě gól do šatny. Ve druhé půli utekl Vejvoda a vyrovnal. Poté se naše hra zvedla a zaslouženě jsme výsledek otočili. Bohužel místo toho, abychom dali gól, který by nás uklidnil, přišel trest v podobě standardní situace v poslední minutě a bylo vyrovnáno. V penaltovém rozstřelu se naši střelci činil dobře a až když došlo na souboj gólmanů, tak náš gólman překopl bránu a šlo se na pivo. Je to pro nás bohužel ztráta dvou bodů, ale nedá se nic dělat. Jedeme dál a já věřím, že se postupně budeme zvedat.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - J. Sýkora [-] , M. Peták [-] , P. Hovorka [-] , T. Elznic [-] , T. Volráb [-] , P. Matějovský [-] , N. Zoufalý [-] (73. M. Kameník [-] ) , F. Kratochvíl [-] (60. M. Šimon [-] ) , O. Hula [-] , J. Hula [-] (81. V. Bičovský [-] )

TJ Sparta Lužná
M. Pokorný [-] - J. Staněk [-] , P. Staněk [-] , P. Mezei [-] , J. Kolínský [-] , M. Rek [-] - R. Šnajdr [-] (60. J. Špička [-] ) , M. Koloc [-] , R. Grill [-] (89. P. Kopřiva [-] ) - R. Pokorný [-] , J. Vejvoda [-] -

ŽK: 53. F. Kratochvíl .
Hráči zápasu: P. Hovorka - P. Mezei , J. Vejvoda .
Počet diváků: 84.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích