Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Plačkův hattrick pomohl sestřelit Olešnou


Branky


2. J. Plaček , 21. P. Komžik , 38. P. Kollár (p.) , 72. R. Čihař , 83. J. Plaček , 86. J. Plaček - 51. L. Vrbata
9

Fotbalisté Olešné si mohli spravit chuť po nevydařeném utkání v Pustovětech. V cestě jim ale stál zkušený celek Kněževsi. Ten chtěl první domácí zápas zvládnout a to se mu také podařilo. Při chuti byl Jan Plaček, který si v zápase připsal hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevydařený poločas Olešné

Stejně jako v Řevničově, tak i v Kněževsi, se příchozí diváci dočkali velmi rychlé branky. Ve 2. minutě potrestal hrubou chybu hostující defenzivy Plaček - 1:0. Olešná se oklepala a chtěla se do zápasu vrátit, ale Kněževes byla nadále nebezpečnější. Ve 21. minutě si vyměnil míč Komžik s Plačkem a prvně jmenovaný uklízel do odkryté branky - 2:0. Domácí měli další příležitosti. Kejla šel dvakrát sám na branku, ale Procházka prodal své zkušenosti.

 

Olešná se k brance Vršeckého příliš nedostávala, domácí defenziva pod taktovkou Vrábíka působila kompaktně a soupeři příliš nadějí nedávala. Ve 38. minutě Kněževes znovu udeřila. Po faulu na Kučeru v pokutovém území si vzal míč na značku Kollár a nemýlil se - 3:0. Domácí si vytvořili do zbytku zápasu velmi luxusní náskok.

Plaček zkompletoval hattrick

Do druhého poločasu vstoupili domácí až s velkou jistotou vítězství a dostali velké upozornění. V 51. minutě po brejku snížil Vrbata - 3:1. Olešná se nadechla k obratu, ale ten mohl definitivně zažehnat znovu Kollár z další nabídnuté penalty. Procházka ale domácího hráče skvěle vychytal a dále tak držel naděje svého týmu. Ty se ale vzdalovaly, Kněževes se z ospalého začátku druhého dějství probudila a měla více ze hry.

 

V 72. minutě se domácí dočkali uklidňující branky. Tentokrát si vybral Procházka slabší chvilku, když jeho rozehrávku vystihl Plaček, naservíroval míč R. Čihařovi a ten neměl problém jej uklidit - 4:1. Pro Pásovku byla čtvrtá branka definitivním razítkem, které znamenalo nulový počet bodů. Domácí své vítězství hlídali a ještě ho v závěru navýšili. V 83. minutě zahrával Vrábík standardní situaci. Kněževeský kapitán na nic nečekal, rychlou rozehrávkou překvapil hostující defenzivu, našel Plačka a ten se přiblížil hattricku - 5:1.

 

Kdo "Pláču" zná, tak jistě slyšel jeho hlášku: "Dejte mi to do vápna, já si to tam už najdu". Přesně takto by se dala popsat situace při poslední brance utkání. Běžela 86. minuta a znovu to byl excelentní zahravač standardních situací Vrábík, který našel centrem zkušeného Plačka a ten se hlavou nemýlil - 6:1. Kněževes si v malém derby s Olešnou připsala cenné a vysoké vítězství, od kterého se může odrazit do dalších bojů. Olešná se musela smířit s druhou prohrou a je stále bez bodu.

 

Galerie od Štefana Ferencze.

 



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Jan Plaček, útočník: Hned na začátku jsme potrestali chybu soupeře a šli jsme do rychlého vedení. Olešná chtěla hrát, ale my jsme byli nebezpečnější. Do konce poločasu jsme přidali další dvě branky a vytvořili si dobrý náskok. Ve druhé půlce jsme zaspali začátek a z brejku jsme byli potrestáni. Mohli jsme přidat gól z penalty, ale tu Prochy chytil, celkově si připsal několik dobrých zákroků. Zápas jsme hlídali a vedení jsme ještě navýšili. Odehráli jsme dobrý zápas, zezadu nám to fungovalo.

FC Olešná
Peter Bučák, obránce: Měl to byt vyrovnaný zápas, ale hned v první minutě po rozehrávce jsme udělali chybu a Plaček to s velkým klidem potrestal, další branka také po naší hrubé chybě. Do nějaké 35. minuty to byl zajímavý fotbal, ale neproměňovaly se šance na obou stranách. Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný, nám se podařilo snížit. Poté přišla další penalta, ale tu náš brankář zlikvidoval. Po dvou standardkách, které dobře zahrál Vrábík, jsme dostali další dva góly a bylo po zápase.



Sestavy


FK Kněževes
M. Vršecký [-] - M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , T. Kejla [-] (73. V. Kyncl [-] ) , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] (76. R. Hertl [-] ) , T. Šíma [-] , J. Kučera [-] , P. Kollár [-] , P. Komžik [-]

FC Olešná
P. Procházka [-] - P. Bučák [-] , K. Ivančík [-] , A. Hlavsa [-] - T. Vodrážka [-] , L. Vrbata [-] , J. Procházka [-] - J. Černý [-] (46. V. Holík [-] ) - Z. Přibík [-] , M. Těšínský [-] , L. Helebrant [-] (65. V. Zadnevulytsia [-] )

ŽK: 67. K. Ivančík .
Hráči zápasu: J. Vrábík , P. Komžik , J. Plaček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HORÁK Matěj - BENEŠ Adam, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase věřím domácím. Ti sehráli dobrý zápas v Senomatech a dotáhli zápas až do penalt, kde brali alespoň bod.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích