3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 10:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynholec vedení neudržel, Jesenice rozhodla ve druhé půli


Branky


5

Vůbec první zápas úvodního kola se odehrál v Jesenici, kam zavítal Rynholec. Baník se na velkém, nutno zvýraznit, na skvěle připraveném hřišti, ujal poločasového vedení. Domácí ale ve druhé půli využili slabý start hostí a zápas otočili ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Pavel Altman, obránce: V prvním poločase byli hosté zřejmě nebezpečnější. Vedoucí branku jsme jim však nabídli sami, když jsem netrefil jednoduchý odkop, utočník si sebral balon a uklízel k tyči. Naše hra nám ale dávala naději, že bychom ve druhém poločase mohli výsledek otočit. Plán byl dát na 3:1 nebo 4:1 a jít se radovat. Nevím, jestli došlo k podcenění. Rynholečtí jakoby zůstali jednou nohou v kabině, čehož jsme rychle využili na 2:1. Zatímco jsme několikrát přežili tlak před naší bránou, na druhé straně jsme chodili do hodně otevřené obrany a přidali pojistku. Ještě ke hřišti. Ač jsme u nás zvyklí na vysoký standard, tak musím vyslovit pochvalu za kvalitu hrací plochy. Jako bych neběhal, ale vznášel se.

TJ Baník Rynholec
David Mrázek, záložník: V první půli jsme byli lepším týmem, ale z několika šancí jsme proměnili pouze jedinou. když jsem netrefil jednoduchý odkop, utočník si sebral balon a uklízel k tyči.Ve druhém poločase jsme byli do 60. minuty ještě v kabině, soupeř toho využil a zápas otočil. Poté jsme byli opět lepší my, ale vyrovnat se nám nepovedlo. Utkání ovlivnil hlavní sudí Šefara, který v prvním poločase neodpískal jasnou penaltu na Berana a při vyrovnávací brance na 1:1 neviděl loket Jeníčka do obličeje, po kterém našemu hráči tekla krev. Celkově bylo vidět, že se hrálo po hodně dlouhé pauze.



Sestavy


FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Jeníček [-] , T. Nistor [-] (64. F. Moučka [-] ) , P. Kotek [-] (74. M. Pacourek [-] ) , V. Fiala [-] , D. Kapoun [-] , D. Brda [-] , S. Pfejfer [-] (17. J. Pfejfer [-] ) , J. Mutínský [-] , J. John [-] , P. Altman [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - J. Pelc [-] , J. Pozníček [-] , D. Rajgl [-] , L. Skalák [-] , T. Stránský [-] (83. A. Jůza [-] ) , M. Wittmayer [-] (77. D. Jirava [-] ) , M. Kedroň [-] , J. Matějka [-] , D. Mrázek [-] , M. Beran [-]

ŽK: 73. D. Brda .
Hráči zápasu: J. John , V. Fiala .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šefara Milan - ŽEMLIČKA Josef, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Jesenice měla celou přípravu problém se scházet, ale na naše pohárové utkání přijela v plné síle a my se štěstím zápas vyhráli. Každopádně Rynholec je velmi nepředvídatelné mužstvo, kterému věřím, že na jesenickém velkém hřišti body uhraje.

Tip: výhra domácích