0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 16:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slabce překvapily vítězstvím v Kroučové


Branky


9. J. Čiha , 16. T. Lev , 58. J. Gajdoš , 83. J. Čiha
22

Kroučová svou úspěšnou sérii zakončila prohraným zápasem v Janově. Najet na vítěznou vlnu mohla v domácím utkání se Slabcemi, které mají výsledky jako na houpačce. Hosté se svého soupeře nezalekli, vytvořili si slibné a rychlé vedení, které do závěrečného hvizdu už nepustili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly

Kroučová byla ze začátku zápasu aktivnějším týmem, ale svůj dobrý start nedokázala přeměnit ve větší šanci. Naopak Slabce vůbec z první příležitosti otevřely skóre zápasu. V 9. minutě využil až moc volného prostoru ve středu hřiště Čiha a přesnou ranou k tyči poslal svůj tým do vedení - 0:1. Po čtvrt hodině hry si připravili hosté další šanci, kterou proměnili. Únik jeden na jednoho vyřešil Lev tím nejlepším možným způsobem - 0:2.

 

Zbytek poločasu se snažila Kroučová se zápasem něco udělat, soupeře do šancí již nepouštěla, ale útočná snaha domácích končila již před hostující šestnáctkou, a tak se šlo do kabiny za příjemného slabeckého vedení. Bylo jen otázkou, zda ve druhém poločase dojde na všem dobře známou Csaplárovu past nebo zda toto fotbalové pořekadlo Slabečtí vyvrátí.

Domácí nenašli odpověď

Kroučová vkročila do začátku druhého dějství dobře, ale stejně tak jako na konci první půle ji trápila nepřesná koncovka a špatně řešená finální fáze. A domácí byli potrestáni. V 58. minutě Slabečtí na nic nečekali a rychle rozehráli autové vhazování. Následoval nepovedený centr J. Gajdoše, který ale zapadl přesně k zadní tyči - 0:3. Domácí nic nevzdali a dále se dostávali do svého soupeře. Slabecká branka byla několikrát ohrožena, ale M. Gajdoš nadále držel čisté konto. Utkání ukončil samostatný únik Čihy, který svým druhým gólem v zápase stanovil konečné skóre - 0:4.

 

Galerie od Jany Malecké.

 

Zdroj: oficiální facebookové stránky TJ Sokol Kroučová, upraveno redaktorem



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - V. Břicháček [-] , V. Malecký [-] , J. Husák [-] , R. Janek [-] (74. D. Řehoř [-] ) , M. Řehoř [-] , D. Čapek [-] (58. A. Eisenstein [-] ) , J. Rais [-] , J. Pohlot [-] , J. Kováčik [-] , P. Linc [-]

TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - J. Schejbal [-] , T. Fencl [-] , T. Lev [-] , J. Čiha [-] , F. Hůla [-] , R. Vejtasa [-] (70. P. Hejl [-] ) , M. Vaněk [-] , M. Benada [-] , V. Melichar [-] , J. Gajdoš [-]

ŽK: 22. D. Čapek .
Hráči zápasu: M. Gajdoš , J. Čiha , T. Fencl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - TICHÝ Martin, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích