Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kroučová navázala na první vítězství dalším


Branky


17

Minulý týden získala Kroučová vůbec první body po venkovní výhře v Kolešovicích. Nyní mohla další přidat v domácím zápase proti Šanovu. Tomu se letošní ročník zatím nedaří a jinak tomu není ani po tomto utkání. Sokol využil domácí prostředí a svého soupeře v klidu přehrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

Domácí na nic nečekali a hned ve 2. minutě šli zásluhou Janka do vedení - 1:0. Šanov na inkasovaný gól nenašel odpověď, Kroučová byla aktivnější a dočkala se druhé branky. Z té se po závaru v hostující šestnáctce radoval Škuthan - 2:0. Hostujícímu celku úvodní čtvrt hodina nevyšla a podtrhla to 16. minuta, kdy přesný centr Husáka uklidil hlavou Kováčik - 3:0. Šanov si první větší příležitost vypracoval po faulu domácího Mildorfa a hned z toho byla penalta. Tomeš ale ukázal své kvality a pokutový kop zneškodnil!

 

Zanedlouho po neproměněné penaltě táhl po levé straně míč Husák a dalším svým přesným centrem našel Janka, který si připsal druhý gól v utkání - 4:0. Hosté se viděli už v kabině, ale stálo před nimi ještě pár minut. Šanovu se utkání příliš nevydařilo a tečkou za prvním poločase byla pátá branka. A znovu u toho byl Husák, který připravil míč Kováčikovi a ten se podruhé v zápase nemýlil - 5:0. Pro domácí Sokol krásný poločasový výsledek, za který by se nestydil ani po konci zápasu.

Čestné góly Šanova

Šanovu se letošní ročník opravdu nedaří a sami hráči to jistě pociťují. I proto nebyl vstup do druhého poločasu snadný. A domácí to svému soupeři nedělali lehké ani ve zbytku utkání. Kroučová na nic nečekala a po pár minutách své vedení ještě navýšila. Po pár minutách druhého dějství se naskytla penalta i domácím. K míči se postavil mladík M. Řehoř a i když nebyl na první pokus úspěšný, svou dorážkou už síť rozvlnil - 6:0.

 

Kdo čekal, že se Šanov definitivně sesype, ten byl na omylu. Domácí ubrali na plynu a nabídli hostujícím hráčům šance a ti jich využívali. Z jedné takové v 56. minutě snížila opora šanovské kopané L. Šika - 6:1. Čestný gól nebyl jediným, kterého se šanovští hráči dočkali. Druhou branku přidal kapitán D. Šika - 6:2. Dalších gólových oslav se ale hosté nedočkali a byli to domácí, kteří si vzali poslední slovo. Pár minut před koncem se prosadil střídající D. Řehoř a ukazatel skóre se do končeného hvizdu už nezměnil - 7:2.

 

Galerie od Jany Malecké.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Sokola Kroučová, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


Sokol Kroučová
Ondřej Bechynský, obránce: Zápas pro nás po hodně dlouhé době začal velmi dobře a během prvních patnácti minut jsme se ujali tříbrankového vedení. Poté dle mého přišel rozhodující moment zápasu, a to když náš brankář chytil penaltu. Do konce poločasu jsme dokázali přidat ještě dvě branky a druhý poločas se dohrával ve stylu nenechat bojující Šanov zápas zdramatizovat.




Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - A. Mildorf [-] (34. M. Řehoř [-] ) , A. Eisenstein [-] (76. D. Řehoř [-] ) , R. Janek [-] , J. Škuthan [-] , J. Husák [-] , J. Rais [-] , J. Pohlot [-] , J. Kováčik [-] , P. Linc [-] , O. Bechynský [-] (56. J. Svatek [-] )

TJ Šanov
L. Bělohradský [-] - J. Staněk [-] , T. Lisner [-] , D. Sklenička [-] (46. P. Hamouz [-] ) , L. Šika [-] - I. Takács [-] , D. Šika [-] , D. Krýl [-] - L. Hamouz [-] , J. Hospodářský [-] - P. Komárek [-]

ŽK: 62. J. Tomeš , 74. J. Kováčik , 87. J. Svatek - 55. J. Staněk , 70. L. Šika , 74. L. Hamouz .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BENEŠ Petr, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí tři body z venku a poprvé v sezóně vyhrají na svém hřišti.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích