P. John 16. (p.)
D. Jeníček 80.
2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Špimr vzal v poslední minutě Jesenici vítězství


Branky


16. P. John (p.) , 80. D. Jeníček - 53. M. Čermák , 90. Z. Špimr
11

Jesenice přivítala na svém hřišti Roztoky. Hosté si museli odvyknout na menší hřiště, což domácím hrálo do karet. Jesenice šla do vedení, na které odpověděl Čermák. Deset minut před koncem vrátil vedení domácím Jeníček a už to vypadalo, že body zůstanou doma. V poslední minutě ale udeřil Špimr a poslal zápas do penalt, které přinesly celku od Berounky plusový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenici se dařilo

První poločas se podařil více domácímu celku, který šel v 16. minutě do vedení. Sudí Vodrážka vyhodnotil zákrok Špimra v šestnáctce na Jeníčka jako nedovolený a z pokutového kopu se prosadil kapitán P. John - 1:0. Jesenice předváděla slušný výkon a své vedení do konce poločasu udržela. A mohla ho i navýšit, ale proti byl velmi dobře chytající Hůla.

Vyrovnání za pět dvanáct

Roztoky na nic nečekaly a po pár minutách druhého dějství zásluhou Čermáka vyrovnaly - 1:1. Bylo vidět, že oba celky chtějí strhnout vítězství na svou stranu, a tak se nešetřily v žádném souboji. Čas plynul a utkání se přesunulo do poslední desetiminutovky. Tu načali nejlépe jak mohli domácí. V 80. minutě dostal naservírovaný míč před prázdnou branku Jeníček a Jesenice mohla slavit - 2:1.

 

Fotbal se ale hraje devadesát minut, což se domácím stalo osudným. Hrdinou Roztok se stal Špimr, kterého našel Merhaut a hostující stoper se na první tyči z prvního dotyku nemýlil - 2:2. Roztoky svou radost znásobily v penaltovém rozstelu, po kterém braly plusový bod.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Pavel Altman, obránce: Ztracený zápas inkasovanou brankou v poslední minutě. Hlavně to mrzí vzhledem k prvnímu poločasu, kdy jsme měli výborné příležitosti na navýšení skóre. Takhle se hrál od začátku až do konce poměrně vyhrocený zápas.

TJ Roztoky
Zdeněk Špimr, obránce: I přes velké absence v týmu se hrál vyrovnaný fotbal, když v prvním poločase domácí proměnili penaltu. Druhý poločas se nám podařilo vyrovnat Čermákem. Bohužel jsme v závěru po velmi sporné situaci dostali druhý gól, ale v poslední minutě nastavení se nám podařilo vyrovnat, když mě trenér vysunul do útoku. Penalty opět naštěstí pro nás, a tak vezeme dva body.



Sestavy


FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Jeníček [-] (85. F. Moučka [-] ) , D. Kapoun [-] , D. Brda [-] , V. Fiala [-] (75. J. Pfejfer [-] ) , K. Pros [-] , P. John [-] , Z. Fiala [-] (40. M. Pacourek [-] ) , J. John [-] , J. Mutínský [-] , P. Altman [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Pudil [-] (78. J. Jirásek [-] ) , O. Čumpelík [-] , M. Merhaut [-] , D. Vejvoda [-] , M. Čermák [-] , J. Texl [-] , M. Kaplan [-] , V. Krůta [-] , Š. Masarovič [-] (71. K. Sklenička [-] ) , Z. Špimr [-]

ŽK: 31. D. Brda , 80. J. John , 83. J. Pfejfer , 88. M. Pacourek - 31. M. Čermák , 35. M. Pudil , 57. Z. Špimr , 79. M. Kaplan , 88. J. Texl .
Hráči zápasu: D. Jeníček - M. Hůla , Z. Špimr .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BOHATÝ Petr, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích