F. Gramer 10.
M. Toula 47.
L. Prchal 85. (vl.)
3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč pokračuje ve své krasojízdě


Branky


10. F. Gramer , 47. M. Toula , 85. L. Prchal (vl.) - 37. M. Forejt
0

V nedělním utkání se střetla zatím svěle hrající Ledeč a TJ Sokol Leština. Ledeč po jedenácti kolech vedla tabulku 1. A třídy a stále si držela svoji neporazitelnost, kdy v posledním zápase ve šlágru kola porazila Luka nad Jihlavou 1:2. Proti ní nastoupil tým TJ Sokol Leština, který v poslendím zápase rozmetl Věžnice 4:0 a díky tomu se lehce odpoutal od spodní části tabulky. I v tomto zápase ale Ledeč potvrdila svoji formu, nedala hostům šanci a odnesla si 3 body za výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý výsledek 1. poločasu

Jasyným favoritem pro tento zápas byli domácí, tedy tým FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou, který do zápasu vstupoval s neuvěřitelnou bilancí jedenácti zápasů bez prohry a tuto šňůru chtěli domácí samozřejmě prodloužit. V cestě jim ale stál houževnatý tým z Leštiny. Do zápasu ale přece jen vstoupila lépe Ledeč, které se už v 10. minutě podařilo skórovat. Střelcem byl Hráč 11. kola Filip Gramer - 1:0. Domácí i po gólu pokračovali v tlaku, ale šance, které si dokázali vytvořit, neproměnily. A tak přišel trest v podobě inkasované branky. Po centru do vápna chyboval domácí brankář Bezděk a pro hostujícího Forejta už nebyl problém míč uklidit do poloodkryté brány - 37. minuta 1:1. Hra se po tomto gólu lehce uklidnila a týmy už prakticky čekaly na poločasový hvizd rozhodčího.

Vlastní gól definitivně pohřbil naděje Leštiny

Do druhého poločasu se tedy vstupovalo za stavu 1:1, což byl stav, který samozřejmě více vyhovoval hostům. Hned ve 47. minutě, ale Ledeč ukázalo, kdo je pánem na hřišti. Dosud skvěle hrajícímu Toulovi se podařilo přetavit jeho šanci v gól a dostal tak domácí do vedené 2:1. Hosté měli šanci ke srovnání zápasu v 64. minutě, kdy zahrávali přímý kop z nadějné pozice. Exekutorovi se ale nepodařilo propálit domácí zeď a skóre se tak neměnilo. V 85. minutě přišel rozhodující moment zápasu. Po krásné souhře domácích si míč do vlastní branky neštěstně srazil Prchal. Domácí se díky tomu dostali do úniku 3:1 a hosty už k ničemu výraznějšímu nepustili. Proto se po devadesáti minutách mohli radovat ze tří bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Aleš Dočkal: Dnešní zápas se nám moc herně nevyvedl, hráli jsme trochu bojácně, nedařila se nám kombinace. V poločase jsme si v kabině vysvětlili další strategii a v druhé půli jsme se trochu zvedli. Podařilo se nám třikrát skórovat a doma získat 3 body, ale s celkovým výkonem moc spokojený nejsem.

TJ Sokol Leština
David Hospodka: Přijeli jsme na půdu favorita soutěžě. Ze začátku to byl takový opatrný fotbal, ale potom jsme dostali gól. Po něm jsme ale začali tlačit a díky tomu jsme i srovnali. Druhou půlku jsme ale začali špatně. Dostali jsme gól na 2:1. Poté jsme chtěli soupeře zatlačit, ale bohužel jsme si dali vlstní gól a žádný jsme nedokázali dát.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - F. Gramer [-] , P. Pešek [-] , D. Prchal [-] , O. Machala [-] - J. Gramer [-] , M. Turek [-] , M. Toula [-] , J. Šotola [-] (87. R. Kuja [-] ) - M. Trpišovský [-] (66. J. Pešek [-] ) , J. Bláha [-] (89. J. Vladyka [-] )

TJ Sokol Leština
J. Novotný [-] - T. Aubrecht [-] , J. Staněk [-] , J. Karel [-] , P. Čejka [-] - L. Aubrecht [-] , J. Pajer [-] , M. Pleva [-] , L. Prchal [-] - M. Forejt [-] , J. Mišovic [-]

ŽK: 76. M. Toula , 81. F. Gramer - 16. J. Karel , 22. T. Aubrecht , 30. M. Pleva , 39. J. Pajer , 45. P. Čejka .
Hráči zápasu: D. Prchal , M. Turek , M. Toula .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 175.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.