1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice smírně s Rokytnicí


Branky


15

Fotbalisté Rokytnice vyválčili bod na půdě Nových Syrovic v poměru 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Fotbalisté Nových Syrovic přivítali na svém hřišti Rokytnici. Nové Syrovice v úvodním kole obdržely na hřišti Myslibořic debakl 1:7,takže měli co napravovat. Zato Rokytnice měla vstup do sezóny výborný, když porazila na svém hřišti Chlístov po těsné výhře 2:1.Na podzim loňského roku se oba soupeři rozešli smírně v poměru 2:2. Zápas se hrál za velmi teplého fotbalového počasí, které spíše lákalo někam k vodě. Ze začátku zápasu se hrál velmi opatrný fotbal. Oba celky si totiž hlídal útočné hrozby svých protějšků. Když už se ale oba týmy k některé střele odvážil, tak jak domácí gólman  tak i hostující brankář žádný střelecký pokus jednoho či onoho celku za svá záda nepustil. Diváci se tak za celý první poločas žádné branky nedočkali, a tak odcházel oba týmy za stavu 0:0 do kabin  Zápas byl tak zcela otevřený a vše tak měl rozhodnout až druhý poločas.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Také druhý poločas pokračoval v neproměňování šancí a zápas se tak pomalu blížil do bezbrankového konce. Přišla však 81. minuta a s ním i obrovská radost domácího celku, který poslal do vedení Robin Janoušek - 1:0. Jenže radost domácího celku trvala pouhou minutu, protože se o vyrovnání postaral Martin Štork, který se tak postaral o konečný výsledek 1:1.



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: V prvním poločase jsme neproměnili několik vyložených šancí, mrzet nás může především neproměněná penalta z konce poločasu, ve druhé půli jsme i my přežili několik šancí soupeře a v 80. minutě inkasovali. Cením si, že jsme se dokázali vzchopit a téměř za minutu z prvního útoku vyrovnat. I samotným průběhem se jednalo o remízový zápas.



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - O. Sosnar [-] (80. J. Tržil [-] ) , M. Sosnar [-] , M. Havelka [-] (80. M. Havelka [-] ) , T. Lang [-] , J. Dubský [-] , J. Železný [-] (70. J. Vlček [-] ) , D. Růžička [-] (44. J. Pojezný [-] ) , D. Janoušek [-] , M. Procházka [-] , R. Janoušek [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - M. Štork [-] , R. Šoukal [-] , P. Svoboda [-] , M. Štork [-] (70. J. Hakl [-] ) , M. Benáček [-] , M. Vahila [-] , J. Bartejs [-] (85. J. Veleba [-] ) , T. Barák [-] (85. M. Dufek [-] ) , P. Hronek [-] (81. O. Bartejs [-] ) , L. Hakl [-]

ŽK: 72. M. Sosnar - 10. M. Štork , 90. M. Vahila .
Hráči zápasu: J. Dubský - L. Hakl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - VRZÁČEK Josef, NEJERÁL Leoš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Těžko tipovat tenhle zápas. Může být radostnější jak pro Syrovice tak pro hosty. Já zkusím Rokytnici.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích