1:1
(1:1)
28. J. Adam
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:30

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená Řečice remizovala na své půdě s rezervou Pelhřimova 1:1


Branky


9

Ve 13. kole OP Pelhřimov přivítala na svém hřišti Červená Řečice rezervu Pelhřimova, která se nachází na prvním místě tabulky a svými výkony patří k velkému favoritovi na vítězství. Hosté přijeli do Červené Řečice pro tři body a s jasným cílem - prodloužít svou suverenní šňůru zápasů. Domácí chtěli naopak zaskočit a nabourat suverenní jízdu pelhřimovské rezervy a navázat tak na své povedené venkovní utkání na půdě Žirovnice. Do utkání vstupovali jako favorité hosté z Pelhřimova a fanouškům tak toto utkání slibovalo velmi zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Obranec

První poločas začali aktivněji hosté z Pelhřimova, ale jejich zakončení chyběla přesnost. Za to domácí se ze své první brankové příležitisti mohli radovat. V 8. minutě vyslal krásný centr za obranu Dohnal, na jehož konci byl útočník Obranec. Ten si s klidem sobě vlastním poradil a přesnou střelou k tyči Dvořákovy branky poslal domácí do vedení. Ty mohli jít do vedení prakticky vzápětí, když si skvěle hrající Dohnal poradil s obranou soupeře, ale bohužel svůj krásný průnik přesně nezakončil. Skóre se tak neměnilo. První nebezpečný pokus hostů měl na svědomí Martin Moravec, ale jeho pokus dokázal vytěsnit domácí brankář Brázda. Ten si také poradil s dalším pokusem Vopálenského, který byl rovněž nebezpečný a nepříjemný. Vyrovnání přišlo ve 28. minutě, kdy využil nedorozumění v domácí obraně Adam, jenž následně běžel sám na domácí branku a již poněkolikáté se v této sezóně nemýlil. Toto ovšem přineslo také velmi sporné momenty, když byl domácím brankářem ve vápně sražený Blokeš, ale rozhodčí v tomto případě pokutový kop neodpískal. Téměř totožná situace přišla vzápětí na druhé straně a i v tomto momentě nevyhodnotil rozhodčí zákrok Dvořáka na Obrance jako penaltový. Hosté chtěli jít do vedení a snažili se vyvíjet tlak, ale obrana Tatranu v čele se skvěle chytajícím Brázdou nedala hostům v úvodním dějství šanci. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

Druhý poločas změnu skóre nepřinesl

Druhé dějství začali aktivněji hosté a domácí obrana měla velké starosti. První velkou příležitost měl Vopálenský, ale jeho pokus dokázal Brázda zastavit. Hosté přidávali na tempu a chvílemi to vypadalo, že domácí se neubrání inkasování branky, jelikož byli pod velkým tlakem. Další slibnou šanci měl Adam, jenž si naběhl na centr Jeřábka, ale jeho zakončení nebylo přesné. Hosté si připsalo mnoho střeleckých pokusů, z nichž nejnebezpečnější byl bezpochyby ten Vopálenského, který z voleje jenom těsně minul domácí svatyni. I na straně domácích stojí za zmínění pár pousů, především tedy samostatný únik Obrance, který ale mířil nepřesně. Další pokus Roubala dokázal vytěsnit Dvořák. Nejzajímavější příležitost byla paradoxně střela z poloviny hřišti, kterou na hostující branku vyslal Káva a Dvořák měl plné rukavice práce, aby tuto střelu yvrazil na rohový kop. Druhý poločas tedy branku nepřinesl a fanoušci tak byli svědky velmi zaživného utkání, an jehož konci byla remíza.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
J. Brázda [-] - V. Gaupmann [-] , J. Dýnek [-] , T. Novák [-] (78. O. Plachý [-] ) , T. Dohnal [-] , T. Obranec [-] , V. Pulda [-] , D. Roubal [-] , J. Duchan [-] , J. Markvart [-] (84. O. Kubíček [-] ) , Z. Káva [-]

FK Maraton Pelhřimov B
M. Dvořák [-] - M. Kalina [-] , A. Kotrč [-] , D. Fanta [-] , R. Hejda [-] - J. Poul [-] (46. T. Šťásek [-] ) , K. Blokeš [-] , T. Jeřábek [-] , L. Vopálenský [-] - J. Adam [-] , M. Moravec [-] (75. F. Morava [-] )

ŽK: 87. J. Duchan .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - PAVELKA Pavel (N), ADAM Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 21:15
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 11:45
Šmíd Vojtěch

Expert: Patrik Macháček
Tip experta: výhra hostů

Domácí vždycky uměli potrápit favorita a nejednoho i obrat o body. Tomáš Obranec bude chtít přidat opět nějakou tu branku. Domácím to ale stačit nebude. Hosté jsou letos ve formě a kvalitou kádru patří do vyšší soutěže. I teď si odvezou tři body.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 15:18

Tip: remíza

Tatran jsem viděl na vlastní oči v Pacově, kde nám uštědřili debakl. Pokud předvedou stejný výkon podpořený výkonem Brázdy v brance a Obrance v útoku, není vůbec nereálné aby si hosté plný počet bodů neodvezli.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 19:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 15:29

Tip: výhra domácích