Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Horní Cerekev nasázela Počátkám 16 branek a vytvořila tak nevídaný výsledek


Branky


3. A. Bečica , 6. A. Bečica , 23. J. Chadim , 26. J. Chadim , 28. M. Kůta , 33. M. Duba , 36. M. Duba , 39. M. Brada , 42. M. Duba , 44. J. Chadim , 48. J. Serbus , 51. J. Serbus , 65. M. Kůta , 77. L. Suchý , 82. L. Suchý , 86. J. Serbus - 88. J. Dvořák
6

V 8. kole OP Pelhřimov se na půdě Horní Cerekve představily Počátky, které museli v minulém kole kvůli nedostatku hráčů kontumovat utkání s Ústrašínem. Naopak Horní Cerekev si v minulém kole odpočinula a byla tak při chuti navázat na velmi dobrou formu. Do utkání vstupovala jako favorit Horní Cerekev, což se také hned od prvních minut potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve třetí minutě šli domácí do vedení

Již od prvních minut byli aktivnější domácí a naprosto převzali iniciativu hry. Byli ve neústálém držení míče a vytvářeli si mnoho brankových příležitostí. Není divu, že se také brzy dostali do vedení po brance Adama Bečicy. Ten stejný hráč se prosadil o tři minuty později a tak bylo po téměř deseti minutách jasné kam bude vývoj utkání směřovat. Další branku domácích přidal navrátilec z Pelhřimova Jakub Chadim, který tak zvýšil na rozdíl tří branek. Ve 26. minutě se Chadim prosadil podruhé, když opět nedal hostujícímu brankáři šanci a chladnokrevně zakončil. Pátou branku v utkání přidal Michal Kůta a dvě branky poté vsítil univerzál Martin Duba. Pro Počátky to bylo velmi náročné a deprimující utkání. Další ránu jim zasadil záložník Martin Brada. Když zbývalo pět minut do konce úvodního dějství, vypadalo to, že už žádná branka nepadne, ale přece jenom mohli fanoušci domácích opět zvednout šály nad hlavu. Ve 42. minutě dovršil hattrick Martin Duba, na kterého navázal také Jakub Chadim. Do kabin se tak odcházelo za nevídaného stavu 10:0 pro domácí.

Horní Cerekev přidala dalších šest branek

Ve druhém poločase se obraz hry vůbec nezměnil. Na míči byli opět aktivnější domácí a Počátky se pouze snažili neinkasovat. Bohužel pro ně přišla brzy další branka, o kterou se postaral Jaroslav Serbus, jenž nastoupil do druhého dějství za střídajícího Matěje Šimáka. Tentýž hráč se o tři minuty později dokázal skvěle zorientovat v pokutovém území a ani v tomto případě se nemýlil. Svou druhou branku v utkání přidal také výborně hrající kapitán domácích Michal Kůta. Když časomíra ukazovala 77. minutu, tak přišel okamžik pro Lukáše Suchého, který dokázal využít kvalitní nahrávky a zamířil přesně mezi tři tyče. Další branku přidal opět Suchý a v 86. minutě na něj navázal Serbus, pro něhož to znamenalo zaznamenání hattricku. Počátky přece jenom vstřelily jednu branku, když Jaromír Dvořák využil rozpaků domácího brankáře a vstřelil čestnou branku hostů. Závěrečný hvizd byl pro Počátky doslova vysvobozením. Domácí tak zvítězili vysoko 16:1 a potvrdili roli favorita.

V dalším kole soutěže se představí Horní Cerekev na půdě Jiřic, které remizovali s Ústrašínem 2:2. Naopak Počátky čeká v úterý 28.9. odložené utkání s rezervou Pelhřimova.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Martin Duba: Výsledek zápasu odpovídá i jeho průběhu. Hosté si balónu moc neužili, ale patří jim poděkování za to, že zápas nevzdali a celou dobu se zápas odehrával v duchu fair play. O alespoň jeden čestný gól se postarala naše brankářská trojka, která předvedla na konci zápasu diskotéku, kterou fotbalový svět ještě neviděl.




Sestavy


SK Horní Cerekev
J. Petrák [-] - M. Brada [-] , M. Šimák [-] (46. J. Serbus [-] ) , J. Havel [-] , J. Chadim [-] , T. Podařil [-] , M. Kůta [-] , M. Duba [-] , Š. Filsoch [-] , A. Bečica [-] , J. Kasal [-] (35. L. Suchý [-] )

TJ Spartak Počátky
D. Krejčů [-] - D. Kozelek [-] , M. Burza [-] , V. Šatara [-] , L. Plášil [-] , J. Musil [-] , M. Kőrber [-] , V. Škeřík [-] , M. Vitků [-] , M. Konvalinka [-] , J. Dvořák [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - OŠANEC Jan (N), KRÁL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Šmíd Vojtěch

Expert: Adam Kotrč
Tip experta: výhra domácích

Domácí bez problémů zvítězí.

Tip: výhra domácích