Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov B dokázal zvítězit na půdě Jiřic 4:0


7

V 7. kole soutěže přivítaly Jiřice na svém hřišti rezervu Pelhřimova. Vzhledem k předchozím výsledkům obou týmů se schylovalo k vyrovnanému utkání, ale i přes výborné výsledky domácích se fanoušci přikláněli spíše k vítězství hostů z Pelhřimova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Úvod zápasu se odehrával v režii hostů, kteří diktovali tempo hry. Pelhřimov aktivně presoval a nedostatek času na rozehrávku ústil často ve ztráty a následné nebezpečné situace. Hosté si tak v prvních 20 minutách vytvořil několik slibných šancí, které však nedokázal proměnit. V tomto duchu pokračoval zbytek prvního poločasu. Z ojedinělého rychlého protiútoku domácích mohl vstřelit branku obránce Plaček, který ovšem touto nabídnutou příležitostí pohrdl. Úvodní dějství ovšem žádnou branku nepřineslo, proto se také odcházelo do kabin za vyrovnaného stavu 0:0.

O vítězství Pelhřimova rozhodl hattrickem Vopálenský

Druhý poločas se podobal prvnímu, kdy Pelhřimov byl velmi nebezpečný po křídelních akcích. Hosté byli i nadále výrazně aktivnější s tím rozdílem, že nyní se už dokázali prosadit. Ve 48. minutě se k míči dostal Vopálenský, který nekompromisní střelou pod břevno otevřel skóre a Pelhřimov šel do vedení. Druhou branku přidali hosté v 55. minutě, kdy zahrávali rohový kop. Pelhřimov tuto situaci rozehrál velmi rychle a k míči se tak dostal Kotrč, který ho nechal efektivně projet na Kordíka, který zvýšil na 2:0. Pelhřimov přidával na v útočné intenzitě, která se zúročila v 73. minutě, kdy Fanta našel Vopálenského a ten zvýšil na 3:0. V 84. minutě Vopálenský dovršil svůj hattrick, když po pěkném zpracování neméně povedeného centru dokázal prostřelit domácího brankáře. Za Jiřice mohl výsledek korigovat P. Pech, ale svůj průnik středem hřiště zakončil vysoko nad bránu soupeře. Pelhřimov si tak z Jiřic odváží zasloužené vítězství 4:0.

Příští kolo čeká rezervu Pelhřimova výjezd do Kamenice nad Lipou. Naopak Jiřice čeká utkání na půdě Ústrašína.



Ohlasy k zápasu



FK Maraton Pelhřimov B
Adam Kotrč: „Soupeř vstoupil do prvního poločasu velice aktivně. Dobře bránil a četl hru. Měli jsme problém dostat se přes jejich obranný blok. Druhý poločas jsme zkvalitnili rozehru a vyvarovali se osobních chyb. Výsledek mluví za vše.“



Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - T. Pech [-] (61. V. Křepinský [-] ) , P. Příhoda [-] , P. Pech [-] , M. Jirků [-] , J. Dvořák [-] , J. Plaček [-] , T. Jůzl [-] , J. Vincenc [-] , M. Petřík [-] (74. J. Řezáč [-] ) , R. Čepl [-]

FK Maraton Pelhřimov B
M. Dvořák [-] - V. Vacek [-] , A. Kotrč [-] , R. Hejda [-] , J. Kordík [-] - L. Vopálenský [-] , P. Heřmánek [-] , M. Horký [-] , D. Vanhasselle [-] , T. Jeřábek [-] (72. J. Adam [-] ) - M. Kubík [-] (62. M. Kalina [-] )

ŽK: 32. R. Čepl - 45. J. Kordík , 53. A. Kotrč .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - SADSKÝ Stanislav (N), ADAM Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Šmíd Vojtěch

Expert: Jan Brázda
Tip experta: výhra hostů

Maraton bez problémů zvítězí a to minimálně o dvě branky.

Tip: výhra hostů

Maraton bez problémů zvítězí , a to minimálně o dvě branky.

Tip: výhra domácích