3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatobor doma zaskočil favorizovaný Kaznějov


Branky


20

Hráči od Svatoboru nezažívají šťastný start do fotbalové sezóny 2021/2022. Na kontě před tímto utkáním měli pouhé 4 body, a tak musí už nyní v každém utkání bojovat o každý bodík. V prvním poločase zaskočili rozjetý Kaznějov. Kdo nakonec mohl být šťastnější?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řádná facka pro hosty

Úvod zápasu se hostům vůbec nevydařil a na jeho bránu se valil jeden centr za druhým. První branku zaznamenal po čtvrt hodině hry Luboš Šoural, který centroval skrz vápno a jeho íč propadl přes všechny hráče až do brány. Ke druhé brance pomohl nešťastně hostující brankář, který po zahrávání standardní situace neudržel míč a František Mareš jej dotlačil do brány.

 

Hosté se chytli bránou až v závěru poločasu, kdy se po chybě ve prostřed hřiště dostal do úniku Jan Vondráček, který následně domácího "Kapra" překonal a dal do druhého dějství šanci svému týmu na lepší výsledek.

 

Závěr patřil hostům, ale nikdo nakonec nevyhrál

Začátek druhé půle byl opatrný, ale do velké a možná i rozhodující šance se dostal domácí Radek Kočí, který z malého vápna minul a hosté chvíli na to vyrovnali Michalem Tichým na 2:2.

 

Kaznějov následně hrnul jeden útok za druhým a domácí horko těžko odolávali, někdy i za hranou pravidel. Z jedné takové situace vyvstal i pokutový kop, ke kterému se postavil Vondráček. Střela to byla parádní, ovšem od břevna se odrazila na brankovou čáru a následně ven. K dorážce pak hosty hrádecká obrana nepustila.

 

Sedm sérií bez zaváhání

Kopalo se celkem 16 penalt a patnáct z nich bylo úspěšně proměněno. Jen jednu se podařilo v sérii osmé lapit domácímu Rybovi, který tak zajistil domácím alespoň druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Za první poločas jsem si věřil na tři body. Ovšem poté se do nás soupeř pustil a zhruba od 65. minuty nás ždímal co to šlo. Takže jsem byl rád za bod. Každý z týmů byl jeden poločas lepší a penalty už jsou pak o štěstí.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Asi dlouhá cesta autobusem zapříčinila to, že jsme absolutně nezachytili úvod utkání. Byli jsme nedůrazní a nedokázali jsme se vyrovnat s jednoduchou hrou domácích, ti vsadili na nakopávané míče a tato taktika jim vycházela. My jsme se na hrbolatém hřišti naopak pokoušeli místy o nesmyslné kombinace, které nikam nevedly. Domácí nás potrestali po dvou standardkách, kdy jsme si nechali vždy balon propadnout celým malým vápnem. Až v samém závěru jsme se trošku vzpamatovali a vytvořili si dvě gólové šance a druhou Vondráček proměnil. Půli jsme tak prohráli o jednu branku. Do druhého poločasu jsme vstoupili mnohem aktivněji a domácí jsme zatlačili na jejich polovinu. Bohužel terén znemožňoval kombinaci, a tak jsme i my hru zjednodušili. A přišly i šance. Vyrovnání zařídil s přispěním domácích hráčů Tichý. Potom jsme dostali výhodu pokutového kopu, který však Vondráček neproměnil. A tak i přes náš soustavný tlak jsme již do 90. minuty branku nevstřelili, a o výsledku tak rozhodli penalty ve kterých jsme byli neúspěšný. Celkové hodnocení zápasu je složité neboť v první půli jsme totálně propadli a naopak ve druhé jsme domácí fyzicky i herně jednoznačně přehráli a jen škoda, že jsme výsledek neotočili.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - F. Mareš [-] , J. Sekyra [-] (80. V. Holeček [-] ) , V. Skála [-] , P. Slopovský [-] , A. Štěpán [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] , S. Ryba [-] , M. Kolář [-] , L. Šoural [-] (75. Š. Fremund [-] )

FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - M. Tichý [-] , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , J. Hyneš [-] (89. J. Beránek [-] ) , J. Kopač [-] , V. Vašíček [-] (46. J. Kiss [-] ) , J. Valenta [-] , R. Švátora [-] (46. O. Běhounek [-] ) , D. Pojer [-] , M. Vondráček [-]

ŽK: 66. M. Kolář , 71. J. Sekyra , 78. A. Štěpán - 37. J. Valenta , 79. J. Vondráček . ČK: 86. A. Štěpán - 86. O. Běhounek .
Hráči zápasu: L. Šoural - J. Vondráček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Liškutín Antonín - NESVADBA Karel, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš Hatina
Tip experta: výhra hostů

Hrádek zatím nepředvádí oslňující výkony a nachází se na poslední příčce. Obávám se, že výkon domácích nebude na soupeře stačit a body si hosté odvezou do Kaznějova.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů