2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:30

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání, ale body zůstaly v Holýšově


Branky


27

Holýšov nezažil start do soutěže, který by si představoval. Nicméně jeho výkonnost se zápas od zápasu odráží na bodovém ukazateli a i tento zápas nakonec dokázal zvládnout. Měl to ale velmi těžké, Rapid nehraje špatný fotbal, trápí ho zejména koncovka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříjemný zákrok donutil ke střídání

Za zmínku v prvním bezbrankovém poločase stojí zejména situace z počátku 13. minuty, kdy na hranici šestnáctky domácích se ke střele dostal rapidský Jan Ledvina, ale střela mu byla obranou zblízka zablokována a střelec se následně při střele střetl s obráncem, po čemž zůstal další minuty ležet na zemi. Nakonec musel být pro zranění vystřídán, což jistě byla pro hosty nečekaná ztráta v útočných řadách. O pár minut později se pak do úniku dral domácí kapitán, ovšem Liška jej včasným vyběhnutím vychytal. 

 

Následoval boj zejména o střed hřiště, který pokračoval až do závěrečných minut, přičemž více šancí si vytvořil Rapid. Jenže svými lehkovážně zahozenými šancemi dokázali rozhněvat pouze jednoho ze svých trenérů, velezkušeného pana Myslivečka, který své výroky okamžitě směřoval na své svěřence na hřišti.

Holýšov nakonec uzmul všechny body

Na góly ale přeci jen došlo. Poté, co se několikrát nedokázali prosadit hosté, si slovo vzali holýšovští a během šesti minut rozhodli o výsledku zápasu. V 58. minutě se nejprve po volném přímém kopu, zahrávaném domácím kanonýrem Šperlem, prosadil Josef Vnouček, aby o pár minut později střelec první branky centroval na hlavičku Havlíčka, jehož nepřesný pokus dopravil na zadní tyči do sítě Radim Remiáš a zvýšil na konečných 2:0. 

 

Závěrečná půlhodina patřila Rapidu. Jenže nepřesná koncovka, ke které se hosté dostávali zejména po standardních situacích nebo křídelních akcích, postrádala kvalitu pro vstřelení branky, anebo domácí podržel jistými zákroky Miroslav Zach.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: Odehráli jsme velmi těžké utkání s určitě jedním z lepších soupeřů. Postavení Rapidu v prozatímní tabulce neodpovídá kvalitě jeho mužstva. Utkání bylo pro nás velmi náročné a toto vítězství považuji za šťastné. Jsem rád, že jsme získali velmi důležité 3 body do tabulky, ale utkání ukázalo, že máme stále na čem pracovat.

SK Rapid Plzeň
Josef Kadlec: Zápas se mi hodnotí těžko, protože si myslím, že jsme si body odvézt měli. Bohužel to opět nevyšlo. Měli jsme spoustu šancí, které jsme neproměnili, soupeř měl 2, ty proměnil a to nás stálo vítězství.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - Z. Štěpán [-] , R. Kraus [-] , J. Vnouček [-] (70. D. Šobr [-] ) , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , M. Černohorský [-] , P. Juráš [-] (46. L. Šlégl [-] ) , J. Havlíček [-] (89. T. Vítek [-] ) , R. Remiáš [-] (83. T. Honal [-] ) , D. Zavadil [-]

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - J. Ledvina [-] (19. P. Filipčík [-] ) , J. Kostifál [-] , P. Valeš [-] (83. K. Veber [-] ) , T. Drtil [-] (83. P. Řezníček [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] , D. Kořenek [-] , J. Šindelář [-]

Počet diváků: 130. Rozhodčí: SMITKA Josef - ŠNAJDR David, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra domácích

Holýšov bude chtít potvrdit svou výhru a dobrý výkon z Tlumačova na domácím hřišti a Rapid porazí.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích