0:1
(0:0)
90. M. Baran
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:30

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Baran rozhodl v závěru


Branky


90. M. Baran
21

Zápas bez výrazných gólových příležitostí, který rozhodl až v závěru střídající Marek Baran. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka domácích neuznána

Rapid chtěl navázat na výhru v Horní Bříze a začal velmi dobře. Už chvilku po začátku utkání se domácí radovali z branky. Ta však po zásahu pomezního rozhočího nebyla uznána, jelikož zakončující hráč byl v postavení mimo hru. To ještě nikdo netušil, že to byl jediný míč v síti hostujícího Barocha. Následovala vyrovnaná hra, kde se oba týmy zejména po 30. minutě dostali do nebezpečných pozic, ale na obou stranách podrželi brankáři. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Trenérova správná volba

Vyrovnaná hra, kdy se domácí snažili dostat do vápna kombinační hrou a hosté odpovídali rychlými přechody do útoku, vzala za své v samotném závěru utkání. Na rohový kop Nepomuku, který byl už v nastaveném čase, se do vápna Rapidu dostavili jen 4 hráči. I to však hostím stačilo ke vstřelení jediné a vítězné branky utkání. Na přetažený centr si naskočil Voráček, který vracel na dobře postaveného Marka Barocha. Ten se do míče položil a hlavičkou kolem obránců rozhodl utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka, hráč: Jestli někdy použít frázi “no comment”, tak je to po tomhle zápase. Chtěli jsme potvrdit výhru z Břízy a místo toho si necháme dát gól v 93. minutě z rohu. Územní převahu jsme měli celý zápas a jediný gól, který jsme dali ve 3. minutě, byl neplatný pro ofsajd.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Hra byla spíše od vápna k vápnu a zápas takový, že jsme mohli být spokojení i s remízou, ale střídání se nám povedlo a Marek Baran si takové míče ve vápně najít umí.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - P. Filipčík [-] (46. J. Ledvina [-] ) , J. Holík [-] (76. D. Matějka [-] ) , T. Drtil [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] , P. Korelus [-] (46. J. Kostifál [-] ) , D. Kořenek [-] , J. Šindelář [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - A. Viktora [-] (80. M. Baran [-] ) , J. Nový [-] (59. D. Šmíd [-] ) , M. Kašpar [-] (70. P. Váňa [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , R. Rous [-] (59. J. Kozák [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-]

ŽK: 81. J. Šindelář - 51. R. Rous .
Hráči zápasu: M. Baran .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - STROLENÝ Petr, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Remíza a výhra domácích v roztřelu.

Tip: výhra domácích