J. Tůma 60. (p.)
J. Tůma 66.
2:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna opět zvítězila


Branky


60. J. Tůma (p.) , 66. J. Tůma - 6. J. Šebelka (p.) , 8. M. Král , 20. F. Persán , 90. D. Fuciman
16

Zlatá Koruna má vynikající formu a pocítila to i rezerva Trhových Svinů, která především první polčoas hostím vůbec nestačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým vstoupil do zápasu výborně

Zlatá Koruna měla nástup do zápasu zdrcující. Už po šesti minutách kopala Zlatá Koruna pokutový kop. K tomu se postavil Jan Šebelka a poslal hosty do vedení 0:1. O dvě minuty později bylo pro domácí ještě hůře, když se trefil Matěj Král. Domácí tým to neprobralo a Zlatá Koruna je jasně přehrávala. Ve dvacáté minutě přidal další branku František Persán 0:3. Další situace domácí tým přežil a už do konce poločasu neinkasoval. 

Domácí tým zadělal na drama

Druhý poločas nabídl, ale úplně jinou podívanou. Domácí tým předváděl úplně jiný výkon, než v prvním poločase a brzo se dočkal branek. Nejdříve výborně hrající Jiří Tůma proměnil pokutový kop a chvilku na to snížil dokonce na 2:3. Bylo tu nečekané drama. Domácí tým se hnal za vyrovnáním a vynutil si ke konci zápasu veliký tlak. Toho, ale využil Dominik Fuciman, který se dostal do otevřené obrany a pojistil vedené hostí na 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Jaromír Vodička (trenér): V posledních zápasech klasický nástup svinenských do zápasu, kdy dává soupeři po hrubých chybách gólový náskok do poločasu. Hosté ze Zlaté Koruny předvedli vynikající výkon v prvním poločase, na který domácí vůbec nereagovali, a bylo to znát na skóre po půli 0:3. V druhém poločase se však hra obrátila a domácí zatlačili soupeře na vlastní půlku a Jiří Tůma během pěti minut dokázal skórovat na stav 2:3. Během dalšího náporu na bránu hostů, kdy mohli i padnout góly, však domácí nevyužili svůj tlak a v 90. minutě přišel zákonitě trest, kdy po brejkové situací hosté zvýšili na 4:2 a tím stanovily i konečný výsledek zápasu.

SK Zlatá Koruna
Vít Ohnsorg (hráč): Hrálo se na krásném hřišti. Po úvodních 5 minutách to vypadalo, ze to bude kočka myš, protože jsme domácí nepustili ani za půlku. I po poločase, který skončil 3:0, nic nenasvědčovalo tomu, že tomu bude jinak. Nicméně druhá půle nabídla divákům z naši strany úplně jinou podívanou. Tolik vyložených šanci jsme tuto sezónu snad ještě neměli, ale řešíme to špatně. Do toho se přidal parádní výkon hlavního sudího, který vypadal nejen vizáží, ze snad píská svůj první zapas v životě. A tak jsme 5 minut před koncem vedli už jen o gól. Naštěstí už domácí vyrovnávací gól nepřidali a Dominik Fuciman samostatným nájezdem v poslední minutě uzavřel skóre zapasu na 4:2. Příští týden nás čekají fotbalisti, takže tam už to bude chtít na hru 100% koncentraci.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - V. Brožka [-] , V. Pavel [-] , J. Tůma [-] , M. Chromčák [-] , J. Valter [-] (35. J. Borek [-] ) , J. Jindra [-] , M. Němec [-] (46. M. Popovič [-] ) , J. Petr [-] (65. L. Tuscher [-] ) , M. Smoleň [-] (46. J. Gažák [-] ) , J. Novák [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Zajíc [-] , B. Miletić [-] , J. Wagner [-] - F. Persán [-] , M. Rytíř [-] - M. Král [-] (60. V. Ohnsorg [-] ) , J. Sláma [-] , J. Šebelka [-] , D. Fuciman [-] - J. Lacko [-]

ŽK: 6. M. Němec , 70. J. Borek , 75. M. Popovič , 80. J. Jindra - 60. F. Persán , 63. J. Lacko , 72. M. Rytíř , 75. J. Sláma .
Hráči zápasu: J. Tůma - J. Šebelka , B. Miletić , J. Sláma .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEINZL Lukáš - PÁNEK Milan, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Šimon Hošna
Tip experta: výhra hostů

Zlatá Koruna: Zlatá Koruna potvrdí svou formu a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Sviny jsou pro mě velkým zklamáním, za to Zlatka je možná drobet za očekáváním se sílou svého kádru. Prosadí se Kuba Wagner a jestli bude hrát tak Honza Sláma. 1:5