2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 12:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště neveze ani bod


Branky


15

Dolní Dvořiště zajíždělo na hřiště Boršova nad Vltavou a lehký zápas hotam nečekl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boršov zvládl výborně úvod zápasu

Úvod zápasu patřil domácímu týmu a Richad Kofroň poslal Boršov už ve třetí minutě do vedení 1:0. Dolní Dvořiště se ještě ani nestačilo vzpamatovat a domácí tým udeřil znovu. Tentokrát se trefil Filip Pokorný 2:0. Dolní Dvořiště se začalo z těžkého šoku probouzet, ale žádnou šanci nedotáhlo do konce. A tak se odcházelo do kabin za vedení domácích.

Dolní Dvořiště spalovalo šance

Hostujicí tým začal aktivně a šance začaly přicházet. Jenže tentokrát se tradičním střelcům hostí nedařilo a šance zahazovaly jednu po druhém. Domácí tým se mohl spolehnout na dobře chytajícího brankáře Budína, který je v nelehkých situacích podržel a stal se hlavním stavebním kamenem ke třem bodům. 



Ohlasy k zápasu



FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Do Boršova jsme jeli pro body. Bohužel nemáme ani jeden. Nechytli jsme začátek zápasu když už ve 13.minutě jsme prohrávali o dva góly. Poté jsme se pomalu začali zvedat a přebírat otěže zápasu. V 25.minute jsme museli i sáhnout ke střídání,když na hřiště po delší době šel Tesař Michael a naše útočná hra začala sílit. Do konce poločasu jsme si něco vypracovali. Bohužel ani hezky sehraný trestný kop od Krenauera se Štiftrem neskončil v síti. Do druhého poločasu jsme nastupovali tak jak konec prvního. A to hrát aktivně a tlačit se do útoku. Věřil jsem ,že kluci mají na to to otočit. Ale domácí brána byla zakletá a my pálili i ty největší šance. Domácím gratuluji k výhře a my se teď musíme připravit na Sedlec. Věřím, že prohra s námi nic neudělá a my se vrátíme na vítěznou vlnu.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Budín [-] - F. Pokorný [-] (85. M. Mareš [-] ) , J. Šimeček [-] (89. L. Fessl [-] ) , F. Filištein [-] , Z. Německý [-] , J. Lísal [-] , R. Řežáb [-] , F. Benhák [-] , V. Čuřík [-] (58. L. Komrska [-] ) , R. Kofroň [-] , T. Dvořák [-]

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - L. Doucha [-] (74. J. Kříž [-] ) , T. Zeman [-] (64. P. Pecha [-] ) , M. Hami [-] , O. Kouba [-] , M. Urazil [-] (73. D. Smolen [-] ) , M. Tesař [-] , F. Sulzer [-] (25. M. Tesař [-] ) , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] (84. P. Hošek [-] ) , Š. Štifter [-]

ŽK: 41. R. Kofroň - 22. J. Kubík .
Hráči zápasu: J. Budín .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Frček Filip - SYROVÁTKA Jan, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Přemysl Kukačka
Tip experta: výhra hostů

Dvořiště má dobrou formu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů