4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:0
(3:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

26.03.2016 15:00

19.kolo, Divize D, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Uherský Brod rozmetl na domácím hřišti Polnou


Branky


0

Domácí jednoznačně porazili tým z Vysočiny a posunuli se tabulkou vzhůru. Naopak hosté odjížděli domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí od začátku diktovali tempo hry a brzy si začali vytvářet gólové příležitosti. V té první sice ještě Michalec neuspěl, chvíli nato se ale do vzduchu pověsil Vrága a hlavou poslal svůj tým do vedení, 1:0.

 

Sotva fanoušci stihli úvodní trefu prodiskutovat, už jim ruce letěly nad hlavu znovu. Mančík unikl po křídle, naservíroval míč Hrubošovi, který podruhé překonal gólmana Skočdopole, 2:0.

 

Pak sice domácí polevili, bylo to ale logické, v takovém tempu se nedalo hrát pořád. Navíc to byl jen chvilkový výpadek, během kterého měl soupeř jen jednu možnost. Brzy domácí otěže zápasu opět vzali do vlastních rukou.

Těsně před přestávkou svěřenci trenéra Ondy udeřili potřetí, když po Paclově přihrávce skóroval Večeřa, 3:0.

 

Mohlo se zdát, že tím soupeře definitivně uzemnili, jenže to nebyla pravda. Polná hrála ve druhé půli otevřený fotbal a zlobila je.

Trenéra Ondy svěřenci, vědomi si tříbrankového náskoku, se zatáhli a čekali na brejky. Soupeř měl sice častěji míč na svých kopačkách, více šancí si ale vytvořili Broďané. Proměnili už však pouze jednu, konečnou podobu dal výsledku Richard David, který dopravil do sítě Jaroňkovu vyraženou střelu, 4:0.

 



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda, trenér: Byla to naprosto zasloužená výhra, gólů jsme mohli dát i víc.


Sestavy


ČSK Uherský Brod
Š. Kohoutek [-] - L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] , M. David [-] - M. Mančík [-] (79. D. Sedláček [-] ) , M. Pacl [-] (84. M. Pochylý [-] ) , R. David [-] - F. Hruboš [-] , J. Michalec [-] , O. Večeřa [-] (67. L. Jaroněk [-] )

Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - Š. Bambula [-] (78. M. Šimek [-] ) , Z. Kučera [-] , J. Urbánek [-] , J. Fadrný [-] - P. Benda [-] , J. Zábrodský [-] , V. Haala [-] , J. Klíma [-] (69. J. Holub [-] ) - D. Kavka [-] , J. Hrdlička [-] (82. T. Holub [-] )

ŽK: 41. M. David - 75. Š. Bambula .
Místo: Orelský st.. Počet diváků: 191. Rozhodčí: Popelák Luboš - LAKOMÝ Lukáš, ČÁSTEČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.